• 瀏覽: 24,124
  • 回覆: 266
35+1, 口出狂言,  明挑中央, 滅黨禍首!
https://www.youtube.com/watch?v=UlJKAjpvluM

回覆 引用 TOP

佢無得做不代表會滅黨,梗有人上位,該黨亦有一定支持者,就睇佢哋嘅政治取態會否改變,如果繼續為反而反,死路一條

一個不能參選立法會議員選舉的黨員,
有L用咩, 執到喊10聲!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-11-29 08:44 AM 發表

一個不能參選立法會議員選舉的政黨,還有前途嗎?

公民黨就快被滅黨

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201129/00176_071.html
幫人坐監人生更精彩!解散公淫黨刻不容緩

回覆 引用 TOP

羊鱷橋可以永久收山啦 永遠選嘜狗公職都會就DQ 人生更能福街呀羊鱷

川建國同志多謝您表演.記得找數呀.
拜爺呼籲美國人必須拒絕操控甚至捏造事實的文化,
  記得帶口罩呀,重要帶兩個口罩先最安全.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-11-29 10:04 AM 發表

佢無得做不代表會滅黨,梗有人上位,該黨亦有一定支持者,就睇佢哋嘅政治取態會否改變,如果繼續為反而反,死路一條
正因佢玩大阻, 公民黨臭名遠播, 覆水難收!

回覆 引用 TOP

楊黨魁 即係黨首領,代表 工 文 袋,即係黨員參選 一定比 DQ

回覆 引用 TOP

好消息

回覆 引用 TOP

職在人情在呀
白癡仔

回覆 引用 TOP

漢奸窮途末路,景況堪虞。

回覆 引用 TOP

又眾籌做乞兒囉曱甴做多幾份工無私奉獻養佢哋過世的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-29 09:32 AM 發表

有乜奇?問責精神嘛;Tanya都退黨啦~
袋夠黑金退黨保平安

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IMS 於 2020-11-29 09:41 AM 發表

祝佢無生意,要乞食
一早搵夠啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-29 08:50 AM 發表

引用返 大妓院 報導,中共引發「退黨潮」,公民黨 也爆發「退黨潮」。
退黨保平安 😂😂😂

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

用完玩完

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]