• 瀏覽: 1,095
  • 回覆: 21
+3

蘋果日報記者在中國採訪所得?!

支持中共!

毒果 收皮啦!

支持中國剷除反中死耶L.

又係法輪功

毒果乜入到去大陸採訪咩
肯定又玩創作新聞
一日一毒果,智商遠離我

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-29 07:59 AM 發表
中共把揭露鎮壓宗教事件視為「洩露國家機密」,並大力追查揭發事件的報料人。長期關注中國人權問題的網媒《寒冬》(Bitter Winter)近日報道,江西省一間三自教堂的十字架被拆除的消息後,當地宗教局官員隨即向報料人展開追查,更強迫該教會負責人在「自願拆除十字架」的證明書上.簽字確認。

「政府的人說,如果不簽字就拆掉我的房子。哪個教會會自願拆除十字架?政府這是無法無天,信仰自由都是說給外國人聽的! ...
毒果記者,連返內地都不可能,憑著堅毅意志,
靠豐富的想象力,去創作一篇又一篇的中國新聞,
值得陰莖 !陰莖!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-29 07:59 發表
中共把揭露鎮壓宗教事件視為「洩露國家機密」,並大力追查揭發事件的報料人。長期關注中國人權問題的網媒《寒冬》(Bitter Winter)近日報道,江西省一間三自教堂的十字架被拆除的消息後,當地宗教局官員隨即向報料人展開追查,更強迫該教會負責人在「自願拆除十字架」的證明書上.簽字確認。

「政府的人說,如果不簽字就拆掉我的房子。哪個教會會自願拆除十字架?政府這是無法無天,信仰自由都是說給外國人聽的! ...
每隔幾個月就報拆十字架一次,有咁多十字架拆咩?咁多次都未聽過啲所謂三自嘅人有事,證明中國都無乜迫害宗教人仕。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-11-29 08:13 AM 發表
你睇黎智英都係虔誠教徒,就知有幾好

法論功班HGC用基督教做掩飾在內地進行顛覆活動。

毒果妓者足不出戶,能知天下事

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2020-11-29 02:32 PM 發表
毒果妓者足不出戶,能知天下事
全賴修練法輪五通

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-11-29 08:20 AM 發表
蘋果日報記者在中國採訪所得?!
反正我就一定唔信毒果

主題標籤 #教育局
鍵盤翻頁
左右