• 瀏覽: 3,527
  • 回覆: 69
食環署外判工鄉郊集體蛇王,睡覺打牌享受人生。食環署對外判承辦商監管不力,早前申訴專員已主動調查,但有外判防治蟲鼠組再被揭...

唔係要你做足8粒鐘,但都唔係hea成咁,唔怪之得越來越多老鼠週圍走

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1129_00822_001.html

蛇王工

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 06:46 AM 發表

蛇王工
秋冬季好少老鼠@
春夏季做到身水身汗,方向又不報導

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 引用 TOP

香港政府係得幾個紀律部隊靠得住

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 06:46 AM 發表

蛇王工
方向報只係識針對基層打工仔
打工仔只是主動用行為去抗議顧主剝削,表達對肥上瘦下制度不滿

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 引用 TOP

食環署某些正規公務員都差不多。

回覆 引用 TOP

外判真係爽

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:

蛇王工
蛇鼠一煱

回覆 引用 TOP

冰山一角仔,大把不同行業蛇王吞卜

引用:

蛇王工
做掃街嗰D仲蛇啦,係咁以喺條街掃兩吓就收工去食早餐!

引用:
原帖由 TGator 於 2020-11-29 06:24 AM 發表

食環署外判工鄉郊集體蛇王,睡覺打牌享受人生。食環署對外判承辦商監管不力,早前申訴專員已主動調查,但有外判防治蟲鼠組再被揭...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201129/photo/bkn-20201129003046991-1129_00822_001_01b.jpg?20201129003347

唔係要你做足8粒鐘,但都唔係hea成咁,唔怪 ...
香港政府好多外判都喺咁啦,死症,公務員本身都喺 hea做,得過且過 !

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

引用:
原帖由 含得未橡皮糖 於 2020-11-29 10:48 AM 發表

冰山一角仔,大把不同行業蛇王吞卜
返工唔蛇 白痴先信

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

難道做妓者果啲自己不停手腳做足十個鐘?

回覆 引用 TOP

即炒啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bitewingC 於 2020-11-29 07:12 AM 發表

香港政府係得幾個紀律部隊靠得住

其中以郵差叔叔最為得民心
同消防員一樣甘受市民尊重

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]