• 瀏覽: 66,258
  • 回覆: 1,077
  • 追帖: 1
+96
引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-11-30 08:24 AM 發表
不要自欺欺人!
lala聲逮捕拒

眾籌囉俾仔,不過你哩類on9前線注定on9一世

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2020-11-29 05:08 PM 發表
黃屍好仆街㗎! 又自私又陰毒,好像我的姊姊是黃屍,她時常吵鬧不準睇無線,由朝至黑聽電話和上網同一班黃屍仆街日鬧夜鬧政府,政府做乜都要反,佢又和犯民那班人很熟,佢哋講乜都聽佢哋去做
睇邊個台係我自由,係我人權,畀著我,肯定同佢炒大鑊,
最多自己出錢買個細細部電視返嚟睇,開大聲啲畀佢聽,吹咩

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-11-30 08:24 AM 發表
不要自欺欺人!
good photo

邊個放火燒你呀

cannot go to school, how you get the nurse license

引用:
原帖由 cool_stone 於 29-11-2020 05:51 發表
係唔係比人影到想掉氣油彈但個肯脊着火果個黑暴呀?如果係就自己on9攞黎
黃禍的全稱是「黃畜為禍」。

引用:
原帖由 funnysunday 於 29-11-2020 06:11 發表

幾時有GPA零分嘅醫生會出現呢?黃C黑暴曱甴仔啲思想真係一般正常人不能理解!唔通民主可以醫病?
不想人家稱他們為暴徒,但又想做暴力私了之行為,真是矛盾。
GPA零分?不要緊,能殺人,什麼都值得!

引用:
原帖由 pugbb 於 29-11-2020 05:45 發表
【明報專訊】去年11月初的一場反修例衝突中,當時就讀樹仁大學的阿仁(化名)在前線當義務急救員期間,意外被催淚彈火舌燒傷背部。經歷皮肉之痛,兼被母親趕離家門,在籌措生活費的壓力下,阿仁一度難以適應離開「溫室」的風浪,無法兼顧工作和學業,又錯過了休學的機會,結果兩個學期積點(GPA)均零分,終被退學,無法重讀。為見證大時代賠上了學業,但他表示無悔,現已再報讀其他院校,盼未來可當上救護員。

https://fs.mingpao.com/pns/20201129/s00046/a080f0d1db85613ae3d06203846e2446.jpg ...
這是一個火屬性暴徒的身軀,真是美妙呀!

燒傷? 咪就係汽油彈o羅 

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-29 05:45 AM 發表
【明報專訊】去年11月初的一場反修例衝突中,當時就讀樹仁大學的阿仁(化名)在前線當義務急救員期間,意外被催淚彈火舌燒傷背部。經歷皮肉之痛,兼被母親趕離家門,在籌措生活費的壓力下,阿仁一度難以適應離開「溫室」的風浪,無法兼顧工作和學業,又錯過了休學的機會,結果兩個學期積點(GPA)均零分,終被退學,無法重讀。為見證大時代賠上了學業,但他表示無悔,現已再報讀其他院校,盼未來可當上救護員。

https://fs.mingpao.com/pns/20201129/s00046/a080f0d1db85613ae3d06203846e2446.jpg ...
老母都覺得你無得救先脫離關係...
學校亦都唔想再有攪事學生出現.
你可以自生自滅了

抵死 玩暴力最終害咗自己  冇錢冇家人冇前途 讀完只有去做下犯民助理執頭執尾 犯民叫你去衝咪當做死士囉

謹代表800萬香港市民強烈要求盡快取消一國兩制,實行一國制度。
廢除普通法,全面實行以中國刑法為基本的法制。
請求國家取消港元,實現人民幣作為港區法定貨幣。
請求國家全面實現普通話教學,嚴禁學校教授其他語言。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-29 05:45 發表

可能係我黑心,睇見個post,我第一時間諗嘅係呢幅畫面:

之後我嘅腦只係出現呢幅畫面,

然後就沒然後了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]