• 瀏覽: 22,285
  • 回覆: 228
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-28 07:56 PM 發表
自去年的太子831事件後,市民亦會於每個月的最後一日在太子站外進行悼念活動。油尖旺區議員林兆彬引述消息指,若區議員及市民在下周一(30日)到..........

奸邪妖獸為禍人間、作惡多端。支持警察依法嚴懲,強硬對付。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1935676/即時-港聞-林兆彬引消息稱-警下周起將拘太子站獻花人士
獻花比曱甴區議員 !

引用:
原帖由 krolik 於 2020-11-28 08:01 PM 發表
捉去青山
支持!捉佢地去青山坐,好過去監獄🤣🤣🤣

勢在必行

支持。太多呢啲無厘頭悼念,容忍有限度。

引用:
原帖由 woken 於 2020-11-28 08:05 PM 發表
不如用機鎗掃
好提意

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-11-28 08:40 PM 發表
使乜拘捕!我之前都講過,搵個警察全程影住,其他警察睇住,邊個放低就捉佢埋一邊,開告票,罰亂拋垃圾1500蚊

睇下佢地有幾多1500蚊俾人罰!
冇錯,辦法其實好多,不過唔知點解垃圾政府成日自設障礙,詐傻扮懵,佢哋玩嘢,你就自己揸正對自己,乜都唔敢做,今時今日仲有乜好怕,一係就唔好做官

悼念刀要拉要鎖,冇人權

恭喜

支持,一早就要啦,班痴線都唔知拜乜

支持香港警察, 曱甴死全家!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-28 07:56 PM 發表
自去年的太子831事件後,市民亦會於每個月的最後一日在太子站外進行悼念活動。油尖旺區議員林兆彬引述消息指,若區議員及市民在下周一(30日)到..........

奸邪妖獸為禍人間、作惡多端。支持警察依法嚴懲,強硬對付。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1935676/即時-港聞-林兆彬引消息稱-警下周起將拘太子站獻花人士
啦個林兆彬製造恐慌,好似煽動暴亂無分別。

引用:
原帖由 老納 於 2020-11-28 08:06 PM 發表
根本就冇死人,花乜嘢呀?
佢哋係咁月月去癲,屈到全世界都有人信,威力唔少喎

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-11-28 08:48 PM 發表

冇錯,辦法其實好多,不過唔知點解垃圾政府成日自設障礙,詐傻扮懵,佢哋玩嘢,你就自己揸正對自己,乜都唔敢做,今時今日仲有乜好怕,一係就唔好做官
有無ching識警員,可否轉告我以下這個方法?—->

使乜拘捕!我之前都講過,搵個警察全程影住,其他警察睇住,邊個放低就捉佢埋一邊,開告票,罰亂拋垃圾1500蚊

睇下佢地有幾多1500蚊俾人罰!

垃圾,拜咁耐連死者名單都睇唔到,究竟佢哋拜緊乜?

拉嘜9?拉咗又告嘜9?不過黃狗弱智講嘜都信,計我話棟兩個食環一放花即開1500玩多兩個月自然無人玩。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]