• 瀏覽: 27,931
  • 回覆: 319
股票每股80蚊買入,90蚊賣出牟利,每股賺10蚊,真次真係肥仔水囉。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-28 12:33 PM 發表

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再有泛民區議員不獲民政事務署批營運津貼。屯門區議員張錦雄在社交網站貼文指

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201128/photo/bkn-20201128110445801-1128_00822_001_01b.jpg?20201128111327

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再 ...
呢個公開既秘密任何已完都係咁做!全部同我拉哂佢!

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-11-28 12:43 PM 發表

此人有冇犯法?
冇商業登記,冇牌

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-11-28 12:43 PM 發表

此人有冇犯法?
有,公職人員行為不當

800*10-2700=5300
手足們出汗賺2700, 露個面兼賺名聲就袋5300

三字既之曰:放心膠
有冇商業登記?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2020-11-28 12:45 PM 發表

手足即係自己人?
手足可能係指自己隻手同腳。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-28 12:33 PM 發表

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再有泛民區議員不獲民政事務署批營運津貼。屯門區議員張錦雄在社交網站貼文指

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201128/photo/bkn-20201128110445801-1128_00822_001_01b.jpg?20201128111327

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再 ...
冇選舉奴才派訂大閘蟹自用🤫🤭

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!

回覆 引用 TOP

曱甴真係視法律而無物

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

有錢過手 無論幾錢都係錢

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省

回覆 引用 TOP

如果佢係益自己的, 咁即係借區議員個名,
去搵d豬西老襯錢

如果佢係益市民既, 咁即係佢地泛民講的蛇齋餅糉

自己揀啦豬兜, DLLM呀

泛民正仆街冚家剷, 無個好人, 個個都係死臭雞生的野仔

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

有錢銀交收即是賣買,要攪商業登記同報稅,有$賺要交利得稅,無牌營運公司拉得

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。

回覆 引用 TOP

75友

回覆 引用 TOP

無腦曱甴
真係以為自己大哂

回覆 引用 TOP

現有"民主"兩字必係衰嘢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]