• 瀏覽: 30,570
  • 回覆: 319
+10
引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-28 02:29 PM 發表
不如張耳猿辦事處改為超市呀笨.
岩岩想咁講!🤭🤭
仲大條道理,簡直無法無天!

S 加 I,真邪惡,為了錢,講咩都得?
只緊要,吹大D,以勁D,就成功,呃到了!

引用:
原帖由 Man208 於 2020-11-28 02:29 PM 發表
大家睇清楚,
用議員津貼購入白米(入貨),
賞出後,D錢去左邊?
袋袋平安

河童帶頭賣口罩掠水,曱甴當然照跟啦🤭

呢班黃狗衰已猿,個個都靠掠水為生,都唔知邊個低B仔選佢哋出嚟

自己覺得啱就得㗎啦。😂😂😂

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-11-28 01:48 PM 發表

我10蚊請你搬
搬一包8公斤要10元?搬去邊?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-11-28 01:53 PM 發表

睇賣乜米,金象超市要108
一般家庭會等減價先買

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-28 12:33 PM 發表
由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再有泛民區議員不獲民政事務署批營運津貼。屯門區議員張錦雄在社交網站貼文指

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201128/photo/bkn-20201128110445801-1128_00822_001_01b.jpg?20201128111327

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再 ...
飯暴儀員自從港區國安法之後知道自己大勢而去, 急急搵錢, 眾仇又好, 糧資抽水又好, 最重要走之前納返一筆

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2020-11-28 02:03 PM 發表
賣米需要牌照的!
無牌賣米已足反香港法例!
個人自家用進口也不得超過15Kg!
黃色生物事法律如無物,
係人都知
進出口條例的儲備品規例

引用:
原帖由 艾斯 於 2020-11-28 02:04 PM 發表

呢個公開既秘密任何已完都係咁做!全部同我拉哂佢!
人哋有無賺錢先?

利益輸送手足,告佢

引用:
原帖由 .o_o. 於 2020-11-28 01:15 PM 發表
八公斤米賣90蚊? 洗乜同你買 !
佢哋要話支持黃色,所以貴貴都要買。果時既口罩又係,跟本就係搵香港人笨

區議員唔知有乜唔做得?

扺你死蠢,人地民X聯「 蛇齋餅糉」蝕住做,年年買票買打手,你賺個小小更係白痴啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]