• 瀏覽: 27,928
  • 回覆: 319
引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-11-28 12:46 PM 發表

根據泛民觀點, 屬 利益輸送 和 官商勾結, 要下台
X2

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
lm

回覆 引用 TOP

衰已完專做埋d偷呃拐騙野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 若澄 於 2020-11-28 11:51 PM 發表

我數學差....800包每包賣價90賺10,10元就比手足,無賺
派出137包愛心米,1萬3,加人工費1萬,再加租車1萬,都係3萬3
點解申請津貼要7萬,要鋪租燈油火蠟????
駛撚人工,攞得800包一定送到門口般埋入屋嗰隻

回覆 引用 TOP

無牌賣米??借問聲垃圾政府市民可以係邊到拎牌照?

一日到黑掛住呃呃騙騙

回覆 引用 TOP

偷雞唔到蝕渣米

政棍扮曱甴只為財,而真曱甴亦實在需要政棍提供精神上支持先有勇氣再生存落去,大家各取所需

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水金陳 於 2020-11-28 01:23 PM 發表

不如塭天使係區議員辨事處開一樓一, 每次 500 ,手足抽起 50做房$     
除非十八區, 梗有一間喺左近喇, 至怕到時社團坐館唔 likey 喎.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

又想呃政府錢?無咁易

回覆 引用 TOP

呃政府錢,人渣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-11-29 04:14 AM 發表

無牌賣米??借問聲垃圾政府市民可以係邊到拎牌照?
仆街刁民可以上政府網頁查下。係低能仔同廢柴先要政府餵到入口。

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2020-11-28 12:45 PM 發表

手足即係自己人?
無公開招聘 大家明啦

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
以前民記耐唔耐都會搞旅行團同派下主題公園門飛,宜家呢班曱甴已完就淨喺諗盡辦法呃居民

回覆 引用 TOP

身為公職人員行為失當,應該由ICAC去查下佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]