• 瀏覽: 30,614
  • 回覆: 319
+10
一係牟利,  係蛇齋餅糭,
黃絲叫你老母接少兩個客幫你條無腦打亂種豬西慢慢揀啦

抵死,寫行政費咪算囉,無喇喇寫手足,明顯有利益衝突。加上,賣米真係要有牌

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-11-28 12:44 PM 發表
佢地成日借機做區務為仿, 賺錢為實, 
成日話人地蛇齋餅糭送巿民, 佢地自己就柴米油鹽賺巿民
貪是民主本質 婪是自由本性
就是因為人地「免費送」,搞到佢地「賣」就無生意囉!

區議員都做買賣交易? 唔係掛, 黑社會都無咁惡啦, 曱甴暴徒大哂咩

唔該重點去返地區服務啦, 個個都不務正業,

做生意?

引用:
原帖由 kaaboom 於 2020-11-28 01:46 PM 發表
8公斤賣90?啲米好靚?
越南丶大陸米唔使80啦!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-28 12:33 PM 發表
由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再有泛民區議員不獲民政事務署批營運津貼。屯門區議員張錦雄在社交網站貼文指

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201128/photo/bkn-20201128110445801-1128_00822_001_01b.jpg?20201128111327

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再 ...
區議員完全係可以係辦事處販售商品,團購又好成櫃入貨都好,出政府糧用政府地方使政府支糧助理做自己個人生意,多謝班香港費黃青黑暴選的只為有標籤既香港巿民服務既垃圾議員。

偷偷獲利多少?

曱甴區議員賣米
咁惠康百佳係咪要設立申訴辦事處接見市民再向政府申訴?!
🤣🤣🤣

我數學差....800包每包賣價90賺10,10元就比手足,無賺
派出137包愛心米,1萬3,加人工費1萬,再加租車1萬,都係3萬3
點解申請津貼要7萬,要鋪租燈油火蠟????

勸香港人一係走人
走唔到唔願走最好做返順民
否則只令自己辛苦家人擔心
價值觀及文化嘅嘢
奈咗就會習慣

759 佳寶邊洗90文包呀,超巿都大把啦

引用:
原帖由 若澄 於 2020-11-28 11:51 PM 發表
我數學差....800包每包賣價90賺10,10元就比手足,無賺
派出137包愛心米,1萬3,加人工費1萬,再加租車1萬,都係3萬3
點解申請津貼要7萬,要鋪租燈油火蠟????
明顯落格

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-28 12:33 PM 發表
由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再有泛民區議員不獲民政事務署批營運津貼。屯門區議員張錦雄在社交網站貼文指

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201128/photo/bkn-20201128110445801-1128_00822_001_01b.jpg?20201128111327

由泛民主派主導的區議會與政府關係愈來愈惡劣,近日再 ...
賣埋k仔啦死曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]