• 瀏覽: 4,161
  • 回覆: 88
+2
香港大學學生會被批無手尾兼管理不善。港大社會科學學會代表周二(24日)在該校的評議會上,向港大學生會中央幹事會投訴指,該...

如果香江將來由呢班🐶大學生執政,唔知香江會變成點呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201127/mobile/bkn-20201127135920513-1127_00822_001.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
新一代大學生

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-28 10:35 AM 發表
肯認錯都係好事,好過有啲人死唔認錯
有圖有真相
斷正
想抵賴都唔得

題外話:

入面得asahi同嘉士伯 無青島同燕京啤?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-28 10:35 AM 發表
肯認錯都係好事,好過有啲人死唔認錯
香港大學學生會學苑報道指,馬浩天在會上口頭回覆稱自己在17日早上得知房間情況,故建議尋求清潔人員協助,其後再獲悉有兩名校外學生協助清理房間。他又否認卸責指控,稱自己是解釋行政安排,當日沒人到場清理是因有其他工作,並就事件致歉。
學生會會長葉芷琳表示,當日有校外學生及其他訪客到場,可口頭上斥責他們,但無法循其他方法追究責任。

咁都叫肯認錯?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-11-28 10:38 AM 發表
題外話:

入面得asahi同嘉士伯 無青島同燕京啤?
🐶大學生,點會飲大陸啤呀

R  U B B I S H

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-11-28 10:20 AM 發表
香港大學學生會被批無手尾兼管理不善。港大社會科學學會代表周二(24日)在該校的評議會上,向港大學生會中央幹事會投訴指,該...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201127/photo/bkn-20201127135920513-1127_00822_001_01b.jpg?20201127141046

如果香江將來由呢班🐶大學生執政,唔知香江會變成點呢: ...
“…大學生執政,唔知香江會變成點呢…”

上一代話下一代…點點…
其實又係咁過~

阿爺年代話下一代唔識寫毛筆字、打算盤…點去揾食?

引用:
原帖由 87er 於 2020-11-28 10:42 AM 發表

“…大學生執政,唔知香江會變成點呢…”

上一代話下一代…點點…
其實又係咁過~

阿爺年代話下一代唔識寫毛筆字、打算盤…點去揾食?
你講嘅係技能,而家講嘅係態度,人嘅態度,細個可以改,但佢地已經係大學生,仲要係咁型嘅大學生,睇嚟都幾難改

DKLM ,呢 D 叫疏忽

充分反映香港青年人嘅優勢

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-11-28 10:38 AM 發表

香港大學學生會學苑報道指,馬浩天在會上口頭回覆稱自己在17日早上得知房間情況,故建議尋求清潔人員協助,其後再獲悉有兩名校外學生協助清理房間。他又否認卸責指控,稱自己是解釋行政安排,當日沒人到場清理是因有其他工作,並就事件致歉。
學生會會長葉芷琳表示,當日有校外學生及其他訪客到場,可口頭上斥責他們,但無法循其他方法追究責任。

咁都叫肯認錯?
推卸責任

引用:
原帖由 silverseven 於 2020-11-28 11:01 AM 發表

推卸責任
呢方面學柒普學得好好

垃圾最叻道歉,道歉完態度照舊,曱甴中大國兩日亡國因為冇人洗碗清潔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]