• 瀏覽: 3,617
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
情變釀血案!上水一名女子與同居男友鬧分手,今午返回鐵皮屋「劏房」執拾物件時,因拒絕與男友重修舊好,雙方爆發激烈爭執,有人突然狂情大發,取出約...

女郎拒「箍煲」 捱斬5刀命危。。。個賤男巳經要迫女友同住擋房,他條件環境那麼差,女方提分手也合情理吧,怎能說分手更斬女人呢,應反省自己點解咁差嘅際遇不能再怪別人,垃圾男唔死都冇用

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1935187/即時-港聞-女郎拒-箍煲-捱斬5刀命危

horrible

孽緣.

今次無人講條友係黃絲定藍絲嘅?

強行做多幾次咪算囉,駛唔駛斬人啊!?

香港人真係好兇殘啊!

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-11-28 09:47 AM 發表
都係果句呀,就算佢無顏色都係件死垃圾來

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-28 09:50 AM 發表

香港人真係好兇殘啊!
年青一輩都係講理想多個行動,褲袋得一萬幾千就想有私人空間,又怎會唔窮呢

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-11-28 09:47 AM 發表
因為人地唔答應佢既訴求就要斬人

洗吾洗斬人阿  痴9線

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-11-28 09:54 AM 發表

都係果句呀,就算佢無顏色都係件死垃圾來
有啲人走火入魔, 政治上腦, 成日想分顏色.

引用:
黃!,
"遇襲32歲女子姓李,無業,頭中2刀、頸及腳均被斬3刀,經搶救後情況嚴重;被捕33歲姓饒男友"

好大機會, 6年前應該係佔中精英添

引用:
得唔到既嘢就要整爛佢,你認為係咩色丫

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-28 09:50 AM 發表

香港人真係好兇殘啊!
Ching 高見,有左就無得走

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2020-11-28 10:33 AM 發表

Ching 高見,有左就無得走
馬沙兄!!

好耐無見。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]