• 瀏覽: 32,775
  • 回覆: 442
  • 追帖: 1
+35
美國肺炎 肯定美國第一
生化武器實驗室爆左
叫白肺病

講就講到曉飛都得,啲人信邊個就係另1回事.世界上就係有1個地方,果度啲仆街就係慣性死口唔認做埋啲濕9野,呢個全世界都知,班仆街亦知全世界都知佢地係咁

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-30 11:01 發表
講就講到曉飛都得,啲人信邊個就係另1回事.世界上就係有1個地方,果度啲仆街就係慣性死口唔認做埋啲濕9野,呢個全世界都知,班仆街亦知全世界都知佢地係咁
你指邊個?

引用:
原帖由 大北997 於 2020-11-28 09:15 AM 發表
武漢肺炎疫情爆發以來,多次傳出中國武漢P4實驗室「洩漏病毒」,也有分析認為湖北武漢的「華南海鮮市場」是病毒爆發點,但中國用盡各種理由「甩鍋」,包括指控疫情源自美國、法國,甚至義大利,試圖撇清「武漢肺炎源自中國」、「中國(繼SARS後)再次禍害全球」的國際指責。中國現在把鍋甩向...

https://tw.appledaily.com/resizer/r6OPB9Iq8q-4_UKbE5QXZ9RXPHE=/1600x1066/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5O6QKQNL7NGNNNCE4YYKKXH7ZI.jpg
係你呢D弱智井蛙先認為係武漢肺炎~
大把地方早過武漢搵到Covid 19既病毒

引用:
原帖由 k808964 於 2020-11-29 08:51 AM 發表

所以美國一定要為愛滋病埋單
呢啲咪醒囉,人地講武肺,佢就講愛滋,諗返當年某世界強國愛滋邨單野真係心都up埋,恐怖過武肺不知幾多倍呀

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-11-30 11:03 AM 發表

你指邊個?
邊個認就話邊個囉,當然,就果啲死口唔認做埋啲濕9野既仆街嚟講,就算啲仆街唔認,全世界都知佢地咩料啦

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-30 11:12 發表

邊個認就話邊個囉,當然,就果啲死口唔認做埋啲濕9野既仆街嚟講,就算啲仆街唔認,全世界都知佢地咩料啦
咁你自己心裡係諗住邊個先?

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-11-30 03:01 PM 發表

咁你自己心裡係諗住邊個先?
心諗無意思既,唔通我話俾你知係咩你就信咩?

引用:
原帖由 大北997 於 2020-11-28 09:15 發表
武漢肺炎疫情爆發以來,多次傳出中國武漢P4實驗室「洩漏病毒」,也有分析認為湖北武漢的「華南海鮮市場」是病毒爆發點,但中國用盡各種理由「甩鍋」,包括指控疫情源自美國、法國,甚至義大利,試圖撇清「武漢肺炎源自中國」、「中國(繼SARS後)再次禍害全球」的國際指責。中國現在把鍋甩向...

https://tw.appledaily.com/resizer/r6OPB9Iq8q-4_UKbE5QXZ9RXPHE=/1600x1066/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5O6QKQNL7NGNNNCE4YYKKXH7ZI.jpg
又一過信黑媒政棍都唔信專家嘅腦殘。

世衞都話2019年全世界都一早就有爆發,
中國不過係第一個發現通報出嚟嘅國家。

唔係中國盡早示警,所有發達國家嘅低端人死咗都冇人知!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-30 16:51 發表

心諗無意思既,唔通我話俾你知係咩你就信咩?
咁如果你有理由又有證據我當然信啦...我都係實事求事姐..

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-11-30 04:58 PM 發表

咁如果你有理由又有證據我當然信啦...我都係實事求事姐..
咁閣下應該直接問理由同攞證據囉,而唔係問我心諗邊個囉

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-30 17:02 發表

咁閣下應該直接問理由同攞證據囉,而唔係問我心諗邊個囉
咁我都要知你心諗邊個我先可以向佢求證架......

引用:
原帖由 大北997 於 2020-11-28 09:15 AM 發表

快啲死鬼咗去投胎去做美狗舊啦仆街

英國人舊年9月係意大利中招

'PARIENT ZERO' Bricklayer, 66, fears he was first Brit to infect UK with Covid after ‘nearly dying’ 14 MONTHS ago
https://www.thesun.co.uk/news/13 ... it-infect-uk-covid/

德國科學家:全球99.5%感染源自意北部新冠變體而非武漢
https://news.sina.com.tw/article/20201130/37013092.html
德國著名病毒學家亞歷山大·凱庫勒(Alexander Kekulé)近日在接受媒體採訪時表示,目前全球正在傳播的新冠病例中,其中99.5%可追溯到來自於義大利北部的一種新冠病毒變異毒株,而該變異毒株並非來自中國武漢 ....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]