• 瀏覽: 32,693
  • 回覆: 442
  • 追帖: 1
+35
全世界都知道係武漢起源地,解釋都冇用

一睇個標題就知道毒果
拜託 基因圖譜已經講左個答案出黎啦
連美國自己都講
中國 同歐美既病毒基因係唔同
究竟D人係低能 無知 定弱智
你全都要 OK

又是毒果,信都儍

你呢的冇腦廢青,個老母一定好唔得閒

之前又話源自美國, 又意大利, 而家仲意大利??全世界都心知肚明啦

引用:
原帖由 大北997 於 2020-11-28 09:15 AM 發表
武漢肺炎疫情爆發以來,多次傳出中國武漢P4實驗室「洩漏病毒」,也有分析認為湖北武漢的「華南海鮮市場」是病毒爆發點,但中國用盡各種理由「甩鍋」,包括指控疫情源自美國、法國,甚至義大利,試圖撇清「武漢肺炎源自中國」、「中國(繼SARS後)再次禍害全球」的國際指責。中國現在把鍋甩向...

https://tw.appledaily.com/resizer/r6OPB9Iq8q-4_UKbE5QXZ9RXPHE=/1600x1066/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5O6QKQNL7NGNNNCE4YYKKXH7ZI.jpg
祖國怎可能出此肺疫fake news

引用:
原帖由 VincentD 於 2020-11-28 10:13 AM 發表
你呢的冇腦廢青,個老母一定好唔得閒
人如其名:瘟神🤣

起源地有待查證,但意大利於2019 10月血液樣本中搵到新冠病毒,而且係唔只一個人嘅血液中搵到。

https://www.theweek.co.uk/108676 ... taly-september-2019

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-11-28 09:31 AM 發表
又係啲傻狗弱智老屈 好心你地啦 個老母仲要唔要架 被人日吊夜吊 你老母好唔得閒
呢班人都已經習慣成自然

信科研啦,報紙佬好多時揸住少少嘢就作到真嘅一樣㗎

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2020-11-28 09:33 AM 發表
美國有研究話covid可能上年12月已經系美國本土出現,意大利有人發現可能上年9月已經系本土有,WHO話武漢只系最早covid出現,台灣的新聞真奇怪,難怪同北韓一樣,covid日日零感染,藍波灣
同中國一樣 日日0老作
1人感染 中國都作得出笑死人

又有聞宣狗出嚟造聞🤣知醜嗎😎

引用:
原帖由 大北997 於 2020-11-28 09:15 AM 發表
武漢肺炎疫情爆發以來,多次傳出中國武漢P4實驗室「洩漏病毒」,也有分析認為湖北武漢的「華南海鮮市場」是病毒爆發點,但中國用盡各種理由「甩鍋」,包括指控疫情源自美國、法國,甚至義大利,試圖撇清「武漢肺炎源自中國」、「中國(繼SARS後)再次禍害全球」的國際指責。中國現在把鍋甩向...

https://tw.appledaily.com/resizer/r6OPB9Iq8q-4_UKbE5QXZ9RXPHE=/1600x1066/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5O6QKQNL7NGNNNCE4YYKKXH7ZI.jpg
毒果

信毒果都無腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]