• 瀏覽: 4,736
  • 回覆: 3
引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-28 09:14 AM 發表
選舉舞弊加上賣國係好嚴重罪行
冇L有錯,共產黨話 若果拜登揾唔到證據證明自己清白,即係拜登選擇舞弊 ,唔係,係浸浸 勒令拜登揾證據證明自己清白先啱,到底係浸浸勒令定共產黨要求,阿媽好亂呀,共產黨即係浸浸,浸浸即係共產黨,唔怪得浸浸同共產黨習總咁好朋友,原來浸浸學共產黨D法律。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-28 09:14 AM 發表
邊個舞弊,邊個坐監未知,乜通俄門,乜性侵, 乜性侵暗口費,通通 證據確鑿,不過至叻嘅總統, 在位是有刑事豁免權,不過如果唔係總統呢,不過浸浸咁L叻,佢到最後一定會 特赦自己同自己啲仔女,浸浸唔怕醜,佢一定做得出。

引用:
浸浸玩L完啦,你唔好叫死夜惡,應該叫死蠢,現在係全美國制裁浸浸,而家睇浸浸幾時宣布 特赦自己。

引用:
而家邊個做美國總統,邊個落難走佬呀,黃絲除咗蠢,就係死剩把口,最慘就係衰咗唔認衰,又話打埋官司先,官司輸埋,又話浸浸好多招未出,選舉人票選埋拜登做總統,又話一月6日彭斯宣拜登確認總統,先係真嘅,到了彭斯宣佈拜登做總統,又話浸浸有軍權,可以一月20日前出軍隊 鎮壓,用軍隊宣佈浸浸做總統,救命呀,黃絲一日唔 瞓係棺材到,把囗都係唔認輸,佢地成日認為自己叻,其實比豬還蠢,成日活係自己世界裏,自己諗就覺得肯定係。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]