• 瀏覽: 4,749
  • 回覆: 24
選舉舞弊加上賣國係好嚴重罪行

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-28 09:14 AM 發表
賣咗樓主嘅國?
你好似好關心美國人嘅民主選舉咁喎!
呢啲殺黑人嘅國家理得佢丫。
早啲賣俾人咪好囉!

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-28 09:14 AM 發表
人地拜登都就快登基了,侵侵故惦自己先啦,條友落台後分分鐘有幾單官司等緊佢,睇下條友會唔會特赦自己先至講啦.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-28 09:14 發表
競選舞弊是常態,睇下邊個「叻」姐。

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-28 11:06 AM 發表
https://youtu.be/Os586ijQ-pA
話特朗普性侵係天大的笑話,佢身邊d靚女多到招呼唔切,老婆同個女都係一等一美人,左媒好心造謠都搵個合理啲啦!

拜登就任時, 樓主, 你會揀IFC定ICC?

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-28 01:43 PM 發表

可惜香港無TRUMP PLAZA, 會是黃人最佳選擇 。
侵侵將來比人清算時, 可以請佢黎香港住架.

多個景點去睇下.

引用:
選舉在前舞弊在後 這就是民主的價值你吹得我脹咩

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-28 13:45 發表

侵侵將來比人清算時, 可以請佢黎香港住架.

多個景點去睇下.
根本佢鋪好路嚟香港做特首,斷哂香港對外引渡協議,佢逃稅美國都拉佢唔到。

引用:
冇L有錯,共產黨話 若果拜登揾唔到證據證明自己清白,即係拜登選擇舞弊 ,唔係,係浸浸 勒令拜登揾證據證明自己清白先啱,到底係浸浸勒令定共產黨要求,阿媽好亂呀,共產黨即係浸浸,浸浸即係共產黨,唔怪得浸浸同共產黨習總咁好朋友,原來浸浸學共產黨D法律。

侵侵有料就一早送左希婆坐牢, 點會搞左幾年都得個吉

引用:
陰公豬囉,趴街狗無糧支了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]