• 瀏覽: 22,600
  • 回覆: 311
+3
引用:
原帖由 chess8 於 2020-11-28 05:32 AM 發表
反修例演變的民主運動係有人精心部署的反政府暴亂,依家政府終能平亂,林鄭有功,有資格連任。
有市民對林鄭反感,只係受反對派文宣影響、離間。從態度和功績客觀去睇,林鄭做得不錯。
就係唔夠強硬

下屆CY 信我

你想做都要中共肯先得

對住D大種乞衣臭曱甴,好難攪!唔夠硬!

依據現時環境 港人仲有得選擇咩 咪講笑喇

田北晨真係多鬼餘, 牆頭草真無恥

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-11-28 02:55 AM 發表
特首林鄭月娥到立法會回應議員的《施政報告》提問時,指實政圓桌的田北辰日前形容《施政報告》是為爭取連任,是「害咗佢」,強調自己無連任意圖。

田北辰指,林鄭月娥稱《施政報告》回應了很多議員的訴求,而且逐一點名,希望林鄭月娥下次都可以點埋佢名,更指「我唔會害你,你應該好想做,亦對香港好好。」林鄭月娥隨即笑指,田北辰已經害了她:「你噚日好似話我呢本《施政報告》係爭取連任嘅《施政報告》,你已經害咗我㗎啦。 ...
重想做,害香港不夠多,害死香港人

呢條廢佬自己傾到減租,就閙政府減舖位ssd

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-28 05:20 AM 發表
死遠D啦
只可返大灣區.其他國家不凖入境😂😂

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-11-28 02:55 AM 發表
特首林鄭月娥到立法會回應議員的《施政報告》提問時,指實政圓桌的田北辰日前形容《施政報告》是為爭取連任,是「害咗佢」,強調自己無連任意圖。

田北辰指,林鄭月娥稱《施政報告》回應了很多議員的訴求,而且逐一點名,希望林鄭月娥下次都可以點埋佢名,更指「我唔會害你,你應該好想做,亦對香港好好。」林鄭月娥隨即笑指,田北辰已經害了她:「你噚日好似話我呢本《施政報告》係爭取連任嘅《施政報告》,你已經害咗我㗎啦。 ...
葉劉就好想做,林鄭本來就係勉強去做。

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-11-28 03:59 AM 發表
無人敢做
一個月 40萬,你怕沒人做 ?
美國經濟制裁算個卵蛋 ?

田北辰甘有把炮,他想做?

做特首隨時俾美國制裁,不如先望下有邊個有意出來選好過喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]