• 瀏覽: 20,375
  • 回覆: 311
  • 追帖: 1
林鄭死撚左佢拉,黃藍都得罪晒既千古垃圾,依家仲撐林鄭個d一定唔會係香港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam1682828 於 2020-11-28 08:13 PM 發表

最好揾個京官管治,一勞永日。
已經做緊。林鄭冇實權。

田二少試探各界對未來特首水温,誰機會最大,港男特色

回覆 引用 TOP

很多港男對未來誰是特首最關心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ssLee2 於 2020-11-29 01:37 AM 發表

已經做緊。林鄭冇實權。
冇用,昨天不是說全民檢測不可行嗎?証明中央仍然由行政長官主導香港事務。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-11-28 03:34 AM 發表

林鄭要夠果斷強硬斬釘截鐵地下決定和執行才好考慮是否連任, 否則... 香港只會繼續仍然停滯不前失方向, 其實阿爺已經幫香港定好了方向方案及做好支援, 可惜... 林鄭卻畏首畏尾進退失據失民心... 單單抗疫防疫檢測工作都做不好, 叫阿爺那有信心通關開閘啊...

看看CY現在久不久就站出來向犯民賤狗港奸打游擊戰, 次次串爆犯民港奸同暴徒罪犯, 野野盡全力扑殘牠們不手軟,  ...
香港人全部係自己人,你小出聲仲似番個人,一出聲就要去人犯罪,提升自己質素。

下流

回覆 引用 TOP

老實講!!!如果我係林鄭我會劈炮唔撈!!!睇吓你哋邊個有能力又有心人會有️去接手這個燙手生芋!!!尼個世界好多時是「講就天下無敵!!!做就有心無力!!!」

引用:
原帖由 chess8 於 2020-11-28 05:32 AM 發表

反修例演變的民主運動係有人精心部署的反政府暴亂,依家政府終能平亂,林鄭有功,有資格連任。
有市民對林鄭反感,只係受反對派文宣影響、離間。從態度和功績客觀去睇,林鄭做得不錯。
不支持她連任,佢有能力但太軟弱,到依家有記者問完佢問題,佢答完都仲會講唔該,而且係每條都講唔該,身為領導人係不需要低下氣的,他不停自我降低身份,咁既人點會有能人幫佢啊,邊可以做到大事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2020-11-29 04:04 AM 發表

老實講!!!如果我係林鄭我會劈炮唔撈!!!睇吓你哋邊個有能力又有心人會有️去接手這個燙手生芋!!!尼個世界好多時是「講就天下無敵!!!做就有心無力!!!」
走狗們大把人會搶着做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-28 05:20 AM 發表

死遠D啦
吳連任就不要靠害將明曰大蠢炸彈留比下屆

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 引用 TOP

任何正常人親手造成香港現在的亂局,怎也會有一絲羞愧,但現在林鄭可以如此公然及坦誠地說自己是無愧於心,那只表示她自我中心的程度,已不是正常人所能有的了。

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-11-28 02:55 發表

特首林鄭月娥到立法會回應議員的《施政報告》提問時,指實政圓桌的田北辰日前形容《施政報告》是為爭取連任,是「害咗佢」,強調自己無連任意圖。

田北辰指,林鄭月娥稱《施政報告》回應了很多議員的訴求,而且逐一點名,希望林鄭月娥下次都可以點埋佢名,更指「我唔會害你,你應該好想做,亦對香港好好。」林鄭月娥隨即笑指,田北辰已經害了她:「你噚日好似話我呢本《施政報告》係爭取連任嘅《施政報告》,你已經害咗我㗎啦。 ...
只要黃俄共狗還未被消滅,
換來換去,
還是一樣舔共狗!

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]