• 瀏覽: 63,144
  • 回覆: 629
  • 追帖: 5
反思不要與流氓交易

熱賣及精選
引用:
原帖由 普通話太難學 於 2020-11-28 04:35 PM 發表

這個莫理森,可能是近年來最柒的澳洲總理。
唉!佢柒都可以望佢下次選唔到吖。有啲柒出國際嘅都唔知佢做到幾時添㗎!萬一長命百歲就大Q鑊!

引用:
原帖由 千堂 於 2020-11-28 04:07 PM 發表

澳洲有無出口袋鼠
應該有。。袋鼠肉好硬。。好瘦。。

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2020-11-28 04:35 PM 發表

這個莫理森,可能是近年來最柒的澳洲總理。
x2..佢係傻侵嘅契弟。。肥,蠢,滿口謊言。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2020-11-28 04:51 PM 發表

應該有。。袋鼠肉好硬。。好瘦。。
通常系狗糧

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-28 04:42 PM 發表

反思不要與流氓交易
支持禁止澳州酒出口去中國 渴死大陸仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 木雞 於 2020-11-28 04:54 PM 發表

通常系狗糧
🙄😏係真?我都幾常食。。😢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-11-28 04:43 PM 發表

唉!佢柒都可以望佢下次選唔到吖。有啲柒出國際嘅都唔知佢做到幾時添㗎!萬一長命百歲就大Q鑊!
阿當奴沉柒出國際 人盡皆知 如果佢長命百歲 又再maga 咁老尾西真系大Q鑊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-11-27 07:19 PM 發表

中國宣布對進口澳洲葡萄酒實施臨時反傾銷措施。澳洲政府表示,會對行業帶來毀滅性打擊。在北京,外交部稱澳方應該深刻反思。

澳中貿易糾紛越趨緊張,中國商務部發公告,初步裁定原產自澳洲的進口葡萄酒存在傾銷,導致中國國內葡萄酒產業受到實質損害。中方決定周六起實施臨時反傾銷措施,澳洲兩公升以下葡萄酒的進口商,要依據當局確定各公司的傾銷幅度,向中國海關提供相關保證金,比率為百分之107.1至212.1。

澳 ...
澳洲實在大on9, 好好反思

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2020-11-28 05:02 PM 發表

🙄😏係真?我都幾常食。。😢
我未食過袋鼠 去買狗糧 可以選擇袋鼠肉

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-11-27 07:19 PM 發表

中國宣布對進口澳洲葡萄酒實施臨時反傾銷措施。澳洲政府表示,會對行業帶來毀滅性打擊。在北京,外交部稱澳方應該深刻反思。

澳中貿易糾紛越趨緊張,中國商務部發公告,初步裁定原產自澳洲的進口葡萄酒存在傾銷,導致中國國內葡萄酒產業受到實質損害。中方決定周六起實施臨時反傾銷措施,澳洲兩公升以下葡萄酒的進口商,要依據當局確定各公司的傾銷幅度,向中國海關提供相關保證金,比率為百分之107.1至212.1。

澳 ...
咁平啲在香港賣

引用:
原帖由 木雞 於 2020-11-28 05:12 PM 發表

我未食過袋鼠 去買狗糧 可以選擇袋鼠肉
🤣🤣😅

回覆 引用 TOP

引用:

澳 ...
我通常飲法蘭西 西班牙 智利 阿根廷葡萄酒 澳洲酒唔會睇

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2020-11-28 04:07 PM 發表

請問佢哋個倉庫有幾大,葡萄園嘅工人.水電.維修費點算,黃上腦...
澳洲領土有多大,現在是零息年代,按倉庫,按酒都可以過日子,畢境有葡萄園,那怕中國製裁.

引用:
原帖由 秋天巨大的手機 於 2020-11-28 05:14 PM 發表

咁平啲在香港賣
一百蚊支grange,好冇?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]