• 瀏覽: 24,922
  • 回覆: 113
+3
今年8月歌手鍾舒漫(Sherman)於社交網站自爆被行內人騙財,又聲稱事件已交由律師處理,佢話:「其實...想問吓...我俾行內人呃咗錢,錢唔係問題,但我真心唔想姑息養奸,我想問可以點做。」隔咗3個月,事件終於有突破性發展,原來佢所指呃錢嘅行內人係陳潔玲(Christy)。

一早都話黃🐶正僕街架啦

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/羅生門鍾舒漫與行內人合作做生意被騙-真身曝光原來係陳潔玲-063817008.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
商業糾紛款額4萬咁大把? 兩隻嘢擺明自制新聞搏見報. 正cheap雞.

其實陳潔玲後生時打扮清純啲個樣都唔錯. 身材更fit到漏油. 可惜而家搞成咁.

陳潔玲中學比人踢出校, 好人都有限. 佢冇做TVB立即吋佢, 話做TVB既人會比人笑. 
呢D咁賤既女人, 真係少見. 

引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-27 10:45 PM 發表
商業糾紛款額4萬咁大把? 兩隻嘢擺明自制新聞搏見報. 正cheap雞.

其實陳潔玲後生時打扮清純啲個樣都唔錯. 身材更fit到漏油. 可惜而家搞成咁.
我諗你搞錯咗另一個人,呢個先啱

附件

Screenshot_2020-11-27-22-53-37-328_com.android.browser.jpg(103.86 KB)

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-11-27 10:48 PM 發表
陳潔玲中學比人踢出校, 好人都有限. 佢冇做TVB立即吋佢, 話做TVB既人會比人笑. 
呢D咁賤既女人, 真係少見. 
唔少見,邊隻黃🐶唔係咁,你睇嗰隻杜文犬

陳潔玲係乜水?唔識喎

我睇標題都以為係唱歌嗰個陳潔玲,
呢個陳潔玲5舊水1Q吊得過.

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-11-27 06:44 PM 發表
今年8月歌手鍾舒漫(Sherman)於社交網站自爆被行內人騙財,又聲稱事件已交由律師處理,佢話:「其實...想問吓...我俾行內人呃咗錢,錢唔係問題,但我真心唔想姑息養奸,我想問可以點做。」隔咗3個月,事件終於有突破性發展,原來佢所指呃錢嘅行內人係陳潔玲(Christy)。

一早都話黃🐶正僕街架啦

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/羅生門鍾舒漫與行內人合作做生意被騙-真身曝光原來係陳潔玲-063817008.html
黃人係仆街㗎啦

引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-27 10:45 PM 發表

人做做假人

Who is Chan Kit Ling?

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-27 11:14 PM 發表
Who is Chan Kit Ling?
🐶一隻

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-11-27 10:54 PM 發表

冇搞錯, 陳潔玲初出道時, 專做白領咖哩啡, 係幾靚嘅. 依加老咗又整容,走晒樣.

引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-27 11:18 PM 發表

冇搞錯, 陳潔玲初出道時, 專做白領咖哩啡, 係幾靚嘅. 依加老咗又整容,走晒樣.
係喎,原來已經33,以🐶齡嚟計,真係嗰頭近了

死曱甴

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-11-27 10:54 PM 發表

邊位?
仲行內人?
幕後呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]