• 瀏覽: 61,257
  • 回覆: 749
  • 追帖: 3
+35
好呀走得好呀,成世做乞衣啦

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-11-29 11:50 AM 發表
up-to now,  籌咗幾多錢?
陳家駒本人唔講就冇人知啦。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-27 05:07 PM 發表
涉嫌違反《港區國安法》棄保潛逃而遭警方通緝、目前身處英國的「香港獨立聯盟」召集人陳家駒,凌晨於facebook專頁發文,指其旅遊簽證即將到期

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/08bdf511d96f07a9493d9979beb4679c/stheadline/inewsmedia/20201127/_2020112713311492442.jpg ...
又一個網上乞兒,攞個乞兒缽出嚟呃錢

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-27 05:07 PM 發表
涉嫌違反《港區國安法》棄保潛逃而遭警方通緝、目前身處英國的「香港獨立聯盟」召集人陳家駒,凌晨於facebook專頁發文,指其旅遊簽證即將到期

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/08bdf511d96f07a9493d9979beb4679c/stheadline/inewsmedia/20201127/_2020112713311492442.jpg ...
做乜唔問老豆老母攞、唔係少少錢都唔支持啊?
莫非想成機搵一畢、到時結婚買樓生小朋友退休、都夠用

此契弟不是很懂弄分裂與獨立嗎?應帶領一些廢青在當地起義,順帶索取贊助金餞就OK啦.

引用:
原帖由 mcc8888888 於 2020-11-29 04:32 PM 發表

呢條水都幾肥喎~

引用:

去到英國唔係好自由咩?? 仲咩要香港人救??
當地人唔打救你? 咁你去英國做乜L野...

引用:
原帖由 mcc8888888 於 2020-11-29 04:32 PM 發表

唔夠使時會再黎喊錢架喇...

引用:

佢個網站,有籌款成績顯示架~

捐條毛,  D錢都唔知去咗邊???  冇法監察  用來買汽油彈, 炸藥 武器????  住豪宅養番狗出入的士日日食和牛??????      香港最多懶人,  但從未餓死人,  走捷徑貪方便要奢華???? 錢是好難搵,  世界上沒有不勞而獲,    後生仔,  做人要腳踏實地.  對社會有乜貢獻???, 交過幾多稅???? Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country     非以役人,乃役於人”  Not to be served but to serve   暴民本質  搶燒掠奪  自作自受 為求目的  不擇手段  所為光復  實則打劫  渲洩私慾   排斥異見  成功攬炒  種瓜得瓜   求仁得仁,  百業蕭條  店舖執笠    港人埋尾  人人失業   好多人冇限期延長工作,  好多人一早結束生命    你比好多香港人已經幸福得多,   

走佬暴徒, 日日放火, 四處破壞  民不聊生,  港人埋單  叫人去衝  自己鬆人,  諸多借口,  逃避責任  天公開眼  天網恢恢  殺人填命  欠債還錢  天公地道  唯一出路, 有錯要認 知錯能改 重新做人

正痔痺互要種綢

已經過了2500磅啦

但已經完成了2,500目標,唉~

引用:
原帖由 me77em 於 2020-12-2 08:26 AM 發表
已經過了2500磅啦

收檔啦,無人記得你啦
得咁小,真系唔怕比人笑。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]