• 瀏覽: 1,170
  • 回覆: 11
屯門青松侯寶垣中學一名24歲男職員,涉嫌未獲授權下瀏覽內聯網,取得多名學生個人資料後私下致電,今(26日)被警方拘捕,涉嫌不誠實使用電腦。據

一間普通中學點解會請語言治療師? 好多學生唔識講嘢?
呢個乳然自撩屍仲係好咸濕果隻, 仲想溝嫩口學生妹

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/554251/涉取內聯網資料私聯女學生-語言治療師被捕-學校-職員已離職

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-27 04:19 PM 發表
屯門青松侯寶垣中學一名24歲男職員,涉嫌未獲授權下瀏覽內聯網,取得多名學生個人資料後私下致電,今(26日)被警方拘捕,涉嫌不誠實使用電腦。據

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201127/408934133046185984560134.jpeg/QEmOaHcpcOiFjQvRFNmkOsBjhdMqlLWMxIgIicSICIk

一間普通 ...
Check 吓語言治療師嘅工作先啦!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-11-27 04:21 PM 發表

Check 吓語言治療師嘅工作先啦!
想知普通中學點解需要呢個屍?

炒咗,即係放棄治療...師

學生妹

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-27 04:26 PM 發表

想知普通中學點解需要呢個屍?
PART TIME 請嘅,中小學大多都會有請,負責部份SEN嘅學生嘅需要。
樓主,我諗你唔知融合教育係乜。
都係睇吓佢哋嘅工作範疇,唔係只教發音或講說話嘅。

揾女不擇手段

乳房治療就差唔多

呢到唔做佢會去第二度做, 佢係一個會犯性罪行的危險計時炸彈

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-11-27 04:41 PM 發表
乳房治療就差唔多
呢D乳然自撩屍一定好識講嘢呃女/食女好易

點解要咁麻煩, 只要話自己係黃絲,學生天使自動獻身

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-11-27 04:29 PM 發表

PART TIME 請嘅,中小學大多都會有請,負責部份SEN嘅學生嘅需要。
樓主,我諗你唔知融合教育係乜。
都係睇吓佢哋嘅工作範疇,唔係只教發音或講說話嘅。
教女學生口技

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]