• 瀏覽: 4,098
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-11-27 04:07 PM 發表

這種法輪弟子的貼你也回?
要回呀。佢哋好鍾意拉黑人。就好似有幾個人咁,帖內回應嘅都機乎係自己友。
襯仲未被拉黑,失去自己言論之前,就要發聲喇。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 08:15 發表

咁你又搭嗲?
打晒問號你都當係答案?
你嘅閱讀能力有問題?
定你嘅理解力有問題?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-11-27 03:50 PM 發表
居然要用香港人的錢,搞香港人的子女上大陸做工,要香港人骨肉分離,真係無陰功!好惡毒,完全不符合中國人百行孝為先的精神!
???

否定中國人,但又要求中國人百行孝為先的精神!
好好笑!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-11-27 03:50 PM 發表
居然要用香港人的錢,搞香港人的子女上大陸做工,要香港人骨肉分離,真係無陰功!好惡毒,完全不符合中國人百行孝為先的精神!
放心,到大灣區發展冇預你哋黃絲份,唔好自命不凡,表錯情!!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 05:58 PM 發表

爛尾乜乜,留返俾你!
爛尾都冇你份呀!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 27-11-2020 15:50 發表
第一,招募人北上工作,並不是強制性。
第二,出錢聘請出糧,邊到要你比錢?
第三,裝個WeChat就可以隨時通話,無什麼問題。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 1-12-2020 17:57 發表

你中共有咩資格講人倫,講孝順?
你最親係毛主席!
我地黃人係「爹親娘親,不發英老爹親」。

引用:
原帖由 百厭超人 於 1-12-2020 10:43 發表

放心,到大灣區發展冇預你哋黃絲份,唔好自命不凡,表錯情!!
黃人?中文唔好,普通話又唔好,開口就馬上得罪別人,請佢地把鬼咩。

煲湯咩?骨肉分離。
笑死人!

入大灣區工作,黃狗 唸都唔使唸,因為完全無機會!唔好發夢!有時間用 BNO 攪吓移民英國仲實際 !😂😂😅🤣😜

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 12:30 AM 發表

千祈唔好預我份!執手尾都死!
冇人講過會預你,你連執手尾嘅資格都冇,唔好諗多咗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]