• 瀏覽: 11,417
  • 回覆: 141
  • 追帖: 2
+4
RIP
on99響應號召竟然反過來俾曱甴手足害L死自己....周同學一定要揾返當晚既手足墊屍底,包括文宣。

引用:
原帖由 球場上的貴公子 於 2020-11-27 03:27 PM 發表
跌左落尼仲有呼吸本來有得救,🪳曱甴同伴呆等十幾分鐘都未識報警(因為未收到曱甴頭目指令??)到清潔姐姐見到再撞見消防同唔知搞緊乜嘅「暴徒義務協助員」先call白車,然後白車又比暴徒毀壞行駛路段阻礙救援
入左醫院5日先死
等醫生報告.....

曱甴堵路累死周梓樂

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:37 PM 發表

睇CCTV見周同學01:00仲周圍行緊,估計01:02先墮樓。
但似乎手足冇即時報警囉!
一個講早一分鐘,
一個講遲一分鐘,
唔同時間唔出奇,
都係講果度時間。

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:37 PM 發表

睇CCTV見周同學01:00仲周圍行緊,估計01:02先墮樓。
但似乎手足冇即時報警囉!
100%冇報警啦

1) 樓下根本大9把差佬.....真係1支穿雲箭, 千軍萬馬來相見都得啦
2) 差佬巡過, 消防趕佢地走.........報左點會趕

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:06 PM 發表
科大學生周梓樂的死因研訊進入第10天,由事發時接報到場的救護員出庭作供。 救護隊目鄭冠明表示,救護車駛往停車場期間,曾經兩度遇上車輛阻塞,須繞另一行車路或下車徒步往現場。 他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護站候命,但11分鐘後收到指示,指尚禮樓懷...

‘他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護 ...
上年果班曱甴最鐘意攪乜? 咪就係和你塞咯.... 挖磚掟磚在馬路, 拖欄杆水馬出馬路, 整埋D有釘既膠管陷阱

點睇都係比手足間接害死啦, 但最叻都係D文宣, 即刻食人血饅頭

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:06 PM 發表
科大學生周梓樂的死因研訊進入第10天,由事發時接報到場的救護員出庭作供。 救護隊目鄭冠明表示,救護車駛往停車場期間,曾經兩度遇上車輛阻塞,須繞另一行車路或下車徒步往現場。 他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護站候命,但11分鐘後收到指示,指尚禮樓懷...

‘他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護 ...
周同學被手足害死了!😭

真相永遠冇人知

總繫有人將簡單嘅嘢搞複雜,絕對全系陰謀

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-11-27 01:45 PM 發表

點睇都係曱甴仔害死周同學

曱甴文宣點屈都屈唔到差佬

警察根本無行過去果個位,想屈都要似樣少少。而家反而慶幸警察唔知停車場入面有事發生,否則警察真係衝左入去諗住救人嘅話,反而被曱甴有機可乘

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-11-27 01:45 PM 發表

點睇都係曱甴仔害死周同學

曱甴文宣點屈都屈唔到差佬

殺人滅口

引用:
原帖由 kkwokyan 於 2020-11-27 03:53 PM 發表
真相永遠冇人知
佢父母慘姐
又屈唔到差佬R賠償..........又比手足能9咁

冇牌急救員就贊叻仔 (唔信佢有幫到傷者, 除時有份攪到嚴重左)......係死左條on 9仔

放咗成個鐘,死硬啦

曱甴玩死自己

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]