• 瀏覽: 11,381
  • 回覆: 141
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 sman070707 於 2020-11-27 02:13 PM 發表
12:40分已經瞓喺度,01:11先收到order?個好叻嘅義務救援員呢半個鐘做緊乜?
係咪有啲原因,要周同學唔可以醒得返?會唔會係為咗老屈警方?好多疑問

曱甴害死自己人

越來越明顯喇,屈唔到警方喇

呆灣出物資,尾國勾結犯民俾黑金暴徒殺人放火破壞禍港奪權㗎

曱甴抵9死

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:06 PM 發表
科大學生周梓樂的死因研訊進入第10天,由事發時接報到場的救護員出庭作供。 救護隊目鄭冠明表示,救護車駛往停車場期間,曾經兩度遇上車輛阻塞,須繞另一行車路或下車徒步往現場。 他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護站候命,但11分鐘後收到指示,指尚禮樓懷...

‘他說,當晚凌晨1時,與司機陳智楓及隨員石永熙,乘救護車在寶寧路完成務任,準備返回寶琳救護 ...
真理越辯越明🧐

暴徒廢青👹累死周垃圾💩
咪只有死路一條囉💀

👻🥳👯🕺🤪👏👏👏

引用:
原帖由 sman070707 於 2020-11-27 02:13 PM 發表
12:40分已經瞓喺度,01:11先收到order?個好叻嘅義務救援員呢半個鐘做緊乜?
睇佢幾時斷氣掛🤔

16歲仔可能唔知咩叫人命關天

害人終害己,抵死。

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:37 PM 發表

睇CCTV見周同學01:00仲周圍行緊,估計01:02先墮樓。
但似乎手足冇即時報警囉!
兩個手足同一信念.....乜唔係你打電話咩

係咪啲手足堵路呀?講清楚喎

引用:
原帖由 onnam 於 2020-11-27 01:40 PM 發表

結論係手足搞到延誤救援,害死周同學。🤬
所以佢地要轉移視線 順便老屈人囉
成班不負責任 只係識幻想既垃圾

跌左落尼仲有呼吸本來有得救,🪳曱甴同伴呆等十幾分鐘都未識報警(因為未收到曱甴頭目指令??)到清潔姐姐見到再撞見消防同唔知搞緊乜嘅「暴徒義務協助員」先call白車,然後白車又比暴徒毀壞行駛路段阻礙救援

阿周同學老竇,you want the truth? I"m afraid you can"t handle the truth.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]