• 瀏覽: 3,293
  • 回覆: 38
+2
甘殺生、殘暴!丹麥準備屠殺1700萬水貂,善待動物組織PETA卻壹聲不吭

點解唔火化?

根本是要高溫毀滅所有屍體

應該撲殺嘅係嗰啲死白鬼而不是水貂!

點解班西人咁恐佈,日日著住件死屍在身?

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2020-11-27 07:34 PM 發表
點解班西人咁恐佈,日日著住件死屍在身?
反而啲韓國人食貓食狗果腹醫肚,就被班西人講到咩無人性咁

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-27 07:42 PM 發表

反而啲韓國人食貓食狗果腹醫肚,就被班西人講到咩無人性咁
呢班西人,從來都係雙重標準

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-27 12:56 PM 發表
貂貂咁可愛咁有靈性人類好朋友,西人都要活剝佢地皮毛只為滿足虛榮,真係無文化,無道德,野蠻未開化
白皮鬼畜真是沒人性   

引用:
原帖由 2282008 於 2020-11-27 01:13 PM 發表
所謂民主國家滿口人義道德 動物也是命 疫情照妖鏡反映月民主月假仁假義 國家一場病疫展露人性虛偽 道德高地態度雙重標準量度別國的不是🤔
咪臭係,

係香港死幾隻貓狗就要生要死,

白皮鬼一殺上千上萬隻貂又無聲出

引用:
原帖由 全宇宙 於 2020-11-27 03:22 PM 發表
連卡x一件狐狸皮1.5平方米毛氈可以賣26萬
賺暴利鬼佬點會唔做呀
你食魚翅就唔得啦
西人嘅人義道德係用喺非我族類身上
無錯。殘殺鯊魚咁惡毒既事,只有中國人會做,愛好動物既白人,絕對唔會做

殺貂鼠?有d咁既事

殺海豚?未聽過喎

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-11-27 09:54 PM 發表

無錯。殘殺鯊魚咁惡毒既事,只有中國人會做,愛好動物既白人,絕對唔會做

殺貂鼠?有d咁既事

殺海豚?未聽過喎
搞清楚南美澳紐殺幾多鯊魚啦
魚翅大多數外國入口嘎
鯊魚唔食得咁乜撚魚都唔好食啦
重點唔係殺唔殺呀
係唔好咁撚虛偽賊喊捉賊企喺道德高地呀

1700 萬條生命

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-11-27 12:49 PM 發表
丹麥政府為防止新冠肺炎病毒在水貂身上變種兩傳給人類,決定撲殺全國養殖場內的數1700萬隻水貂,屍體埋在該國西部的一個淺墳。然而當局近日發現,有部分水貂屍身內產生氣體膨脹,以致它們再曝露於泥土之外。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201127/photo/bkn-20201127050025522-1127_00992_001_01b.jpg?20201127113518
好多靈體,陰氣肯定好重。

罪過 罪過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]