• 瀏覽: 977
  • 回覆: 18
+2
科大生周梓樂死因研訊今(26日)踏入第9日。在肇事停車場工作的抹車女工供稱,凌晨近12時抹車時,忽然聽到火警鐘響,由於不見火光,便繼續工作。她

當日有警察結婚
黑暴吹雞攞景贈興
自願做黑暴哨兵玩parkour技術不足失手跌死
講完

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/554173/周梓樂死因-抹車女工見兩青年呆望地上的人-覺2人看似不寬容

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-27 07:35 AM 發表
科大生周梓樂死因研訊今(26日)踏入第9日。在肇事停車場工作的抹車女工供稱,凌晨近12時抹車時,忽然聽到火警鐘響,由於不見火光,便繼續工作。她

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201126/408680768672370688491352.jpeg/TvRE_dURc_iYaEDLqaFfz6H7GQaf7ZTO0Wjdr9Fo3a8

當日有 ...
乜乜易冒狗護猿有晒立場信唔過, 反而呢D大嬸就只會講出所見經過事情, 呢D係可靠證人!
死因庭唔係講政治嘅地方! 唔係睇完報紙當係自己發現! 好多時講得越詳細就越假因為好大機會一早已經寫晒稿
偉大嘅假髮唔會唔知呀?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-27 07:40 AM 發表

乜乜易冒狗護猿有晒立場信唔過, 反而呢D大嬸就只會講出所見經過事情, 呢D係可靠證人!
死因庭唔係講政治嘅地方! 唔係睇完報紙當係自己發現! 好多時講得越詳細就越假因為好大機會一早已經寫晒稿
偉大嘅假髮唔會唔知呀?
睇黎陪審團都係多數係黃絲

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-27 07:47 AM 發表

睇黎陪審團都係多數係黃絲
隻9官also

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-27 07:50 AM 發表

隻9官also
不過最多判死因有疑點
想屈差人就無可能

再講多N+1次
當日有警察結婚
黑暴去攞景贈興
條短命種以為自己身手不凡
自願做黑暴哨兵
玩parkour 失手跌死
就係咁簡單

係咪比人私了

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-27 08:00 AM 發表

不過最多判死因有疑點
想屈差人就無可能

再講多N+1次
當日有警察結婚
黑暴去攞景贈興
條短命種以為自己身手不凡
自願做黑暴哨兵
玩parkour 失手跌死
就係咁簡單
我覺得比自己友整死

整死人去製造話題屈差佬撥火

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-27 07:40 AM 發表

偉大嘅假髮唔會唔知呀?
+1,呢幾日咁多個證人,呢個清潔阿嬸講野最客觀,簡單直接將所見的講出黎

周梓樂為潘曉穎而死

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2020-11-27 08:17 AM 發表

+1,呢幾日咁多個證人,呢個清潔阿嬸講野最客觀,簡單直接將所見的講出黎
眼見口講不用老作可以忽略但不能加鹽加醋 妄想 猜測

屈唔到差2號又推晒波, 死者死不冥目姐

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-11-27 08:19 AM 發表
周梓樂為潘曉穎而死
周梓樂為連登班鍵盤戰士而死
連登仔網上打飛機
儍仔上場打真軍

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-11-27 08:21 AM 發表

眼見口講不用老作可以忽略但不能加鹽加醋 妄想 猜測
黃絲連"證供"同"評論”都撈亂
又一證明通識科係冇銀用
羅太,鬧爆妳呀。

附件

download (67).jpeg(8.92 KB)

download (67).jpeg

唔會傳召當晚抗爭既策劃者?咁問黎把L咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]