• 瀏覽: 8,714
  • 回覆: 124
+6
巴基斯坦總理伊姆蘭·汗(Imran Khan)批准了一項對強姦犯進行化學閹割的立法草案。他說,「對為公民提供安全環境的法律不應

其實巴基斯坦隔離的「強姦大國」印度才應該要效法。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1433887/即時-國際-巴基斯坦立法-強姦犯將被化學閹割

讚成

三哥幾時會立法?唔好化學啦,直接切7喇。🤬🤬🤬

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-11-26 09:02 PM 發表
巴基斯坦總理伊姆蘭·汗(Imran Khan)批准了一項對強姦犯進行化學閹割的立法草案。他說,「對為公民提供安全環境的法律不應

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/68ba40dff1e60a61757874272fc3a1e3/stheadline/inewsmedia/20201126/_2020112614554061521.jpg
咁好。。。

咩叫化學閹割??? 掉落堆田區

化學閹割又好, 搶斃都好
唯一問題係, 無得翻案, 如果被冤枉, 
就GG

可以練癸花寶典,僻邪劍譜

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2020-11-26 09:36 PM 發表
我都想知化學閹割係咩呢

可能係用鏹水

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2020-11-26 09:36 PM 發表
用藥物降低性力能 ..

全球立例就啱!
不過好快就有人話,強姦自由,屌hi民主!

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-11-26 09:37 PM 發表
化學閹割又好, 搶斃都好
唯一問題係, 無得翻案, 如果被冤枉, 
就GG
刑罰本身 . 除左令罪犯受罰外 . 最重要就係起阻嚇作用 .

打針減雄激素O者, 唔好以為真係切J

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]