• 瀏覽: 8,743
  • 回覆: 124
+6
化咩學閹割丫,直頭成條切左佢啦

化學係咪會好化學?
會唔會好容易reverse?

引用:
原帖由 16610joey 於 2020-11-26 10:14 PM 發表
全球立例就啱!
不過好快就有人話,強姦自由,屌hi民主!
人權本是用來保護普通市民
現在已經變成保護罪犯

引用:
原帖由 siu80 於 2020-11-27 09:49 AM 發表

應該保留男性慾,但將佢地變女,咁先叫懲罰
未化學閹之前應該要請杰全派菊花餐!!!

唔係掛,咁要小心D啦

前提係個女人冇屈人強姦

Mola

嘩!咁咪碌鳩唔起頭,成世鳩流流...?   慘慘慘!

其實好就係好, 不過如果個犯係比人屈, 入左罪後閹左, 上訢翻案都無用了.

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2020-11-26 09:36 PM 發表
咩叫化學閹割??? 掉落堆田區
係咪倒D漒水落JJ度?

引用:
原帖由 skirt333 於 2020-11-27 09:30 AM 發表
用藥令到犯人一世陽委抬唔起頭?
藥力一過,分分鐘無時無刻無緣無故都會戇膠膠...STAND UP

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-11-26 09:02 PM 發表
巴基斯坦總理伊姆蘭·汗(Imran Khan)批准了一項對強姦犯進行化學閹割的立法草案。他說,「對為公民提供安全環境的法律不應

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/68ba40dff1e60a61757874272fc3a1e3/stheadline/inewsmedia/20201126/_2020112614554061521.jpg
印印法官話: 只要犯人承擔責任(娶左受害人), 就可以當庭釋放

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-11-26 11:35 PM 發表

印度如學佢,恐怕人囗大減,因個個強姦犯
呢個唔使驚, 因印度唔會有動議, 試問點會有人擺自己上枱...

切啷啷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]