• 瀏覽: 51,419
  • 回覆: 386
  • 追帖: 5
+3
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-26 02:59 PM 發表
轉身一望,發現「咦,有個人瞓咗喺到,郁都唔郁」,而兩位年輕人距離周梓樂兩三個身位「呆咗望住佢」,「個樣唔係好寬容」。

琴日消防話好多血.........女工見唔到血咩???
而兩位年輕人距離周梓樂兩三個身位「呆咗望住佢」<===冇報警害死佢啦, 周父你應該搵佢地出黎
周父在咁多暴力事件下,連個仔同邊個出去都唔知...

可能係果D所謂義務急救員推佢落黎.

義務急救員? 咪笑死人啦. 兩隻曱甴只係為左拎走晒D 汽油彈同武器, 至於飛曱甴係生係死..... 關人7事.

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-11-26 03:15 PM 發表

周父在咁多暴力事件下,連個仔同邊個出去都唔知...
清潔工係話佢地冇傾計先望下+發現有人訓係度
即係跌落訓左係度已經有一段時間........

係手足冇立即報警......廷誤害死佢啦

兩個後生由1240就企喺周仔隔離,一邊睇住佢斷氣,一邊諗緊點消費佢

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-26 03:02 PM 發表
會唔會嗰 3 個義務急救員其實就係推人落樓嘅兇手?
應該係個2個呆咗望住佢既人殺既

引用:
原帖由 Violet_Cadence 於 26/11/2020 15:18 發表

應該係個2個呆咗望住佢既人殺既
黃絲可以屈埋嗰 5 個層經出現嘅人都係警察,橫掂佢哋一直生活在幻覺中。

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-26 03:02 PM 發表
會唔會嗰 3 個義務急救員其實就係推人落樓嘅兇手?
就算唔喺兇手,都好可能落手毀滅對黑暴不利嘅證據

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-26 02:56 PM 發表
科大生周梓樂死因研訊今日續審,死因庭傳召2名在尚德停車場工作的抹車女工。其中一人稱,事發時她在石壆休息,但突然見到行人路上「有個人瞓咗喺到」,他身旁兩位少年則「呆咗望住佢」。

在尚德停車場工作的抹車女工尹攜珍供稱,去年11月3日晚上7時許,她在停車場工作時「見到好多人行嚟行去,有年輕人有老有嫩」,但她沒有理會,自顧自地工作。

在二樓高層工作至翌日凌晨約12時40分,她突然聽到火警鐘響, ...
悼念~ 唱法輪功~

其中一名年輕人對她微笑,「好似好開心咁」,

曱甴當時心想:「好野!終於死左人,文宣又可以做野」

諗起都心寒.....

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2020-11-26 03:20 PM 發表
其中一名年輕人對她微笑,「好似好開心咁」,

曱甴當時心想:「好野!終於死左人,文宣又可以做野」

諗起都心寒.....
好野!終於死左人,我搵到替身了

跌落嚟嗰陣時就咁多年青人喺周梓樂身邊,但係就冇一個出嚟做證人嘅🤭

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-26 02:56 PM 發表
科大生周梓樂死因研訊今日續審,死因庭傳召2名在尚德停車場工作的抹車女工。其中一人稱,事發時她在石壆休息,但突然見到行人路上「有個人瞓咗喺到」,他身旁兩位少年則「呆咗望住佢」。

在尚德停車場工作的抹車女工尹攜珍供稱,去年11月3日晚上7時許,她在停車場工作時「見到好多人行嚟行去,有年輕人有老有嫩」,但她沒有理會,自顧自地工作。

在二樓高層工作至翌日凌晨約12時40分,她突然聽到火警鐘響, ...
嗰兩位少年唔出聲咁望住個傷者先恐怖

終於有d誠實既街坊出庭
真相都好白下
淨是有人唔報警已經是死因之一

睇下仲有無曱甴夠膽是庭上屈警察

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]