• 瀏覽: 2,279
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
今年3月,導演李力持於個人社交網站上載一張性愛片嘅相片,並聲稱有「盧覓雪」同外籍男子嘅性愛片段流出,但其實呢條係5前年嘅舊片,而盧覓雪當年亦已經否認係片中人。之後,盧覓雪入稟區域法院控告李力持誹謗及惡意虛構言論,要求李力持作出賠償及法庭頒下禁制令。喺今日,案件終於有新進展啦!

藍友真係白痴
李力持就要向原告人付予賠償及支付訟費

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/盧覓雪入稟控告李力持誹謗獲勝訴-終於告一段落-064049469.html

李力持衰ON居, 不過姓盧第日仲有無咁易搵食呢!?

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-11-26 02:54 PM 發表
今年3月,導演李力持於個人社交網站上載一張性愛片嘅相片,並聲稱有「盧覓雪」同外籍男子嘅性愛片段流出,但其實呢條係5前年嘅舊片,而盧覓雪當年亦已經否認係片中人。之後,盧覓雪入稟區域法院控告李力持誹謗及惡意虛構言論,要求李力持作出賠償及法庭頒下禁制令。喺今日,案件終於有新進展啦!

藍友真係白痴
李 ...
呢區好少人留意佢d新聞,  
因為最近清算緊班被政治利用既可憐condom們
太多好消息,開香賓開到手軟
我幫你推一推

禍從口出, 抵呀 ! 

咁就白痴?咁要坐監又要留案底既點計?佢都系出下錢之

咪傻啦,香港班黃官,人治大於一切,對人不對事,你睇毒果啲做假新聞誹謗就知有色人士收錢做決定

贏咗場交 輸咗個家

咁李力持真係白痴,咁都係賠償及支付訟費
好過尋日有條傻仔區議員仲白痴過李力持,比警察拉

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-26 02:59 PM 發表
李力持衰ON居, 不過姓盧第日仲有無咁易搵食呢!?
藍友衰ON居

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-11-26 03:22 PM 發表

藍友衰ON居
比起個黃屍區議員呢?

畫家掉幾雞蛋坐21個月,至醒係佢

好男不與臭肥西鬥.

李導又係嘅, 人地都幾十年無做過, 點解話佢有鬼佬吼呀?

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-11-26 02:54 PM 發表

藍友真係白痴
李 ...
好囉, 黃畜呢輪入左敗運拉嘅拉踎嘅踎, 連個幻想中領袖都輸埋選舉, 如果冇野俾佢地J下真係集體自殺都似
Come On, 唔好嫌雞毛蒜皮, 粗粗地J住先, 過兩日河童探肛取出嚴重違禁品你地又要哭爹哭娘架喇.....真係陰L功

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]