• 瀏覽: 60,974
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
你漏左可能兩字

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
引用:
原帖由 隔夜中心的核心 於 2020-11-26 01:02 PM 發表

而家嗰個源頭總播緊毒!系可能咩!
武漢仲播緊毒?
你點知?

引用:
原帖由 pooh1971 於 2020-11-26 01:30 PM 發表

唔信世衛、唔信專家、唔信傳播基因、唔信事實、唔信國家抗疫能力...
一味相信洗腦文宣、一味相信一個大話連篇落選總統、一味相信自己係昆蟲...

其實, 你都幾可憐
係事實就唔會用可能兩字啦
全世界人都俾武漢肺炎累死
就真係可憐啦

引用:
原帖由 pooh1971 於 2020-11-26 01:36 PM 發表

上腦...無得救
講事實你又唔岩聽
又話人上腦,無得救

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-11-26 01:43 PM 發表

專家都不懂?!
甘你地又成日插袁國勇專家既

引用:
原帖由 ppkokki 於 2020-11-26 01:49 PM 發表

佢話好多人中招好多人會死你又信
香港已經死左佰幾個香港人啦
武漢肺炎累死人呀

引用:
原帖由 pooh1971 於 2020-11-26 01:59 PM 發表

事實係我巳經之前講了由世衛、病理學專家、基因排序專家, 再看事實感染人數, 政府處理手法, 去判斷一個人人皆知的事實.

今天, 你仲仍然死口咬定新冠肺炎出自武漢, 你話唔係上腦, 仲有咩原因
咩都係你自己講
我唔信衛生署,唔通信你?

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-11-26 02:08 PM 發表

"可能"? 唔係呀,我見班黃狗話中國播毒嘅時候都冇加"可能"兩個字嘅。
中國播毒係事實
緊係唔駛加可能啦
你小學生黎架???

引用:
原帖由 jlam829 於 2020-11-26 03:30 PM 發表

其實咁即係轉過灣說明病毒是美國發源, 網上消息已知在武漢通報前, 美國在更早時間已出現什麼白肺病、不明肺炎、什麼電子煙引起的呼吸道病、 還有特大流感等; 之後就武漢軍人運動會後爆發。

在中國出現病毒後, 美國用不尋常的手段關閉美國駐武漢領事館中, 態度十分可疑, 某程度上暗示美國對病毒事件是預知的。
一定係啦
武漢病毒靜雞雞
係運動場走左去漁市場到玩

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2020-11-26 05:16 PM 發表

上年8月時突然出現既電子煙綜合症就係新冠啦。
有無實質證據?
有就即刻開記招公告天下啦

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 06:20 PM 發表

用下腦啦,真係全世界一早分佈晒病毒,唔通剩係得武漢爆先咩
根本講乜都冇用,因為唔會有人信架
正常既香港人都知sars同武漢肺炎
都係大陸劣民搞出黎

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-11-26 06:35 PM 發表

所以話香港藍畜唔係正常人非常正確!
醒少少都做唔到爛屍5毛架

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-11-26 08:30 PM 發表

真係笑死人,乜原來你地都要實質證據嘅咩?如果你地真係有咁理性客觀,就唔會相信世衛俾中國收買呢啲咁荒謬的言論啦,仲要係乜實質證據都無嘅荒謬言論喎。
仲有,唔知邊個成日講乜嘢武漢肺炎呀,俾武漢肺炎累死呀咁呢?呢個病毒叫做新冠肺炎,嗱,要實質證據就去世衛嗰度慢慢搵啦,我就唔得閒搵俾你啦。
仲有,去 ...
你講甘多廢話托7咩
一張圖就ko你啦

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-11-26 09:32 PM 發表

當年西班牙流感就係喺西班牙首先發現,但已證實源頭並不是在西班牙,至於係邊度你自己應該都知啦,仲要係其實嗰個國家係一早發現咗但就唔出聲添。其實好多病都唔係一定首發地就係源頭,所以世衛後來就唔再以首先發現嘅地方作為嗰種病嘅名稱。
世衛一嘢就KO你啦。
你講野之前起碼都cap d
權威性既機構出既新聞稿圖
係到9up ff 有能用咩

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-11-26 11:04 PM 發表

權威性既機構出既圖?笑死人咩,唔通你唔知事實咩?我就無你咁得閒要花咁多時間去應酬一個盲反中嘅人。
要知是否事實,網上已經從3月至今發布了很多,其實要知嘅一早就知。對於你呢種盲反嘅人,我就唔認為你唔會盲反囉,盲反呀,係「盲目」個盲呀,識唔識解呀。
對住啲理性客觀嘅網友,花大量時間去搜集去幫助別人了解,我會願意去做。但對住你呢種完全都唔係有理性嘅人,我花時間為啲乜呀,唔通真係有任何價值咩?花時 ...
講得好
所以我通常只出一張圖
就ko曬你班友

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]