• 瀏覽: 64,924
  • 回覆: 16
  • 追帖: 2
+32
世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael Ryan)在會上稱,引致新型冠狀病毒肺炎

你噉樣叫班曱甴情何以堪呀

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/553 ... utm_medium=referral

基本上低能先會覺得武漢生産

講事實永遠都唔啱聽

又係時候請啲香港專家食屎

我係拜燈就唔會入返WHO喇

講講下爆埋係美國係源頭就好睇喇

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 06:38 PM 發表

如果真係美國係起源地,點解其它地方唔爆發
其實你訓醒未?
四月已經有學者話新冠肺炎病毒較原始版本在美國和澳洲大範圍流行,而在武漢流行的則是該病毒的變異版. 咁你仲唔明??

https://www.hk01.com/議事廳/459778/新冠肺炎-劍橋學者-病毒來源研究目前是-燙手的山芋

侵侵話It is a flu. 咁咪唔係肺炎無人理LOR.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 sunnylo2007 於 2020-11-26 08:19 PM 發表

的白肺病突然間消失晒,唔再有人提。
d流感仲消失曬添

都唔明啲人硬係接受唔到現實。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 09:22 PM 發表

你講乜鴇呀,完全95答8
你連基本理解能力都冇,搞乜呀
現在問你點解其它國家一開始唔爆,係要武漢班人逃走先爆呀
咁簡單都做唔明你唔好做曱甴喇
而家問你點解全世界都食電子煙得美國上年9月有電子煙肺炎呀?
仲有你自己google一下上年由世界各地科學家喺歐洲發現病毒嘅跡象啦畀個提示你,意大利污水係其中一個呀

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 11:27 PM 發表

人藍腦殘又一鐵證
自武肺入美國開始就死了二十幾萬人,仲要現在有成千萬人病晒
剩係呢堆數據有乜可能同電子煙比
好心要作都作好 d 啦,講到95答8咁
最叻一開口就電子煙,乜都電子煙,冇屎柯又關電子煙事,去麥記食野又關電子煙事,結婚生仔又關電子煙事
仲有冇第二句呀
你冇腦真係唔係扮喎
你咪繼續相信自己嗰套囉科學家全部都好似你咁無證無據9up架.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-27 07:38 AM 發表

世衛咁多個專家,個個都可以出聲,唔可能只係主席一個人話事。點解無?
世衛總部係日內瓦,唔係大陸喎,大陸原來暗中控制左瑞士?
佢哋神化咗大陸啦,大陸全能全知全曉基本上同上帝冇乜分別。

引用:
原帖由 ngmanlok 於 2020-11-27 04:14 AM 發表
留返d空間比黃人打飛機都唔得。
佢哋已經射到一地都係啦

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]