• 瀏覽: 60,901
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-11-26 12:56 PM 發表

咁樣講嘢係偷換概念。即係放棄搵源頭。嗱!其實一開始時好多地方同時發現!咁講即時係你嗰「一開始」唔夠早囉!
你就偷換概念, 人地都無講過放棄搵源頭...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-26 01:24 PM 發表

黃人好搞笑,世衛比中國控制,拜登又系。。中國有咁把炮,香港黃人死九世啦。仲系得網九吹。。佢地一D都唔清醒,收錢反共就難講,唔收錢都系咁既,真系無自我思考力
一邊就會覺得中國實力係假既...

不過佢地就係比毒媒洗腦洗到思覺失調...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ac_cml 於 2020-11-26 01:31 PM 發表

感謝國家給我們武漢肺炎

還我清靜香港, 正常的生活, 水貨客消失, 尖沙咀旺角變回人行的地方
這份禮物我們香港人接受了

最好一直封關, 永不往來。
我無損失的
送埋國安法比港人,  DQ埋d白痴議員, 收晒d反中暴徒皮, 其實我地都真係無咩損失...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-11-26 04:04 PM 發表

所以發現地命名無咩問題!
所以d反中白痴咪入唔到世衛...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-11-26 06:01 PM 發表

好彩中國示警
但不幸地其他國家掛住食花生... 浪費左中國既警示...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 06:06 PM 發表

人地講兩句呃下你就開心足一日,證明你幾易呃
反中既比人dq, 收皮...都仲FF以為自己好惦, 證明幾白痴...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 06:20 PM 發表

用下腦啦,真係全世界一早分佈晒病毒,唔通剩係得武漢爆先咩
根本講乜都冇用,因為唔會有人信架
用下腦啦, 中國發現先咪控制左囉, 其他爆發緊都仲當流處理, 遲左應對咪控制唔到囉...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 06:38 PM 發表

如果真係美國係起源地,點解其它地方唔爆發
人死左當無野, 無左味覺當無野, 咪無爆發囉...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 07:25 PM 發表

你問我訓醒未,話你真係同石頭冇分別都冇錯
真係美國爆發先佢地晨早爆到發發聲啦,即係好似現在咁呀,你唔係諗住有得呃唔比人知呀
仲有如果真係佢地係起源地,點解其它國家早期會冇事呢
點解呀
而家咪中國無事, 佢地個個就出晒事囉..

就係個個爆緊都唔知,當流感處理,  咪控制唔到...

有事無事都唔識分...

引用:
原帖由 活力小子 於 2020-11-26 07:55 PM 發表

原來要全國所有城市一齊爆發先可以叫做源頭國家
世衞嘅標準係咁?
你估世衛好每d反中白痴只識選擇性失明同FF咩...

人地話更多證據顯示係武漢發現前, 已經係唔同地方傳播緊...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 活力小子 於 2020-11-26 07:58 PM 發表

其實你知唔知自己辭職同比人炒嘅分別
其實你知唔知世衛有幾多國家幾多專家...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-26 08:02 PM 發表

你個頭有冇事
(睇反中白痴踢都唔走, 就知邊到有事...

而家咪中國無事, 佢地個個就出晒事囉..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2020-11-26 08:06 PM 發表

李文亮仲比中共當反動勢力動用政治極權迫寫悔過書 個個咁快唔記得捧中共做大功臣呀?
中央已經還左佢清白了...

反而美國更多吹哨人仲比政府迫害緊...

引用:
原帖由 CYMYYY1 於 2020-11-26 08:17 PM 發表

有d人只係見到中國既衰嘢,其他跟進就當睇唔到
所以佢地咁咁7 , 走去反中港獨...

疫情以為中國仆街, 其他國家無事....
以為美國有力支持佢地反共獨立...
以為特朗普係眾望所歸....

有邊樣係佢地預計咁發展?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-11-26 08:13 PM 發表

美國自己個研究都講
美國爆發既病毒 係同歐洲果邊同種
至於雞同蛋既關係 你知 我知 對面個單眼佬都知
根本中國爆發既類型, 都唔係其他國家既類型, 歐美類型就係你指我我指你...

回覆 引用 TOP

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]