• 瀏覽: 64,997
  • 回覆: 812
  • 追帖: 2
+32
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-26 01:24 PM 發表
黃人好搞笑,世衛比中國控制,拜登又系。。中國有咁把炮,香港黃人死九世啦。仲系得網九吹。。佢地一D都唔清醒,收錢反共就難講,唔收錢都系咁既,真系無自我思考力
如果中國咁把炮控制世衛
點解唔要世衛直接宣布,來源可能是美國,乾淨俐落

冇茄林架, 1定係細胃收左中國錢

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-11-26 12:49 PM 發表
根本就係美國肺炎, 一百年前流感都係美國傳出, 結果西班牙食咗死貓
美國人最喜愛去歐洲播毒, 一來因為歐洲一向衛生差, 二來美國人本來就係歐洲人唾棄的罪犯後代

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-26 01:03 PM 發表

武漢仲播緊毒?
你點知?
唔信世衛、唔信專家、唔信傳播基因、唔信事實、唔信國家抗疫能力...
一味相信洗腦文宣、一味相信一個大話連篇落選總統、一味相信自己係昆蟲...

其實, 你都幾可憐

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-11-26 12:54 PM 發表
反中L俾美國仆街政府洗咗腦, 以為中國係發源地.
包括 袁國勇

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-26 12:43 PM 發表
世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael Ryan)在會上稱,引致新型冠狀病毒肺炎

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200630/354559589078929408.jpeg/nfMIgAuw4sO32u--IFVfmYTrTcJplr9juvEn87rxJ_M?v=w1280r16_9
感謝國家給我們武漢肺炎

還我清靜香港, 正常的生活, 水貨客消失, 尖沙咀旺角變回人行的地方
這份禮物我們香港人接受了

最好一直封關, 永不往來。
我無損失的

引用:
原帖由 KWKF 於 2020-11-26 01:28 PM 發表

正式嘅講法係中國大陸人民有道德,醫生更比其他西方邪惡帝國更有醫德,好似人民英雄 李文亮醫師 一發現便即通知其他醫師留意及上報中央,令中央領導及時制定政策可防可控!
一定程度,中國官場文化就係唔啱啦!諗住瞞天過海,結果未封關,好多人「聞風」即刻走晒出去,之後,其他國家地方都有呢個武漢肺炎發病....

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-11-26 12:53 PM 發表
呀豬婆,就算妳唔想生個囡

佢都係妳子宮出吖~~~~~
老頭係邊個,佢都係妳個囡囉,明未呀

註:以上是用世衛Logic的比喻故事,非off topic
因為豬婆被老外老強,生左隻老外,食咗死豬

d黃絲曱甴一定會話假,中國收賣左世衛

引用:
原帖由 johnny2greentea 於 2020-11-26 01:31 PM 發表

包括 袁國勇
咪信佢,快啲去唔戴口罩去跳舞飲酒啦!

引用:
原帖由 awongyuk 於 2020-11-26 01:11 PM 發表

叫世穢班人再去轉中國,領導帶佢食野味,睇下中國特色野味點劏,食落口冇病,證明中國野味好安全
還是「愛畜人士」好!生剝海獺皮,做衣服!專做埋D違反大自然法規的「偉大事」養隻畜牲在家,口水交融(除「愛畜人士」外,我真冇見過大自然有其他物種養隻畜牲在家吻)!培養新病毒!還有美國人好喜歡在野外打獵生吃「野味刺生」的!

完教授信吾信?佢信我就信。

呢單嘢全世界專家都知喇!
尾國佬係要老屈抹黑中國丫!
因為尾國精神,最緊要呃人!

引用:
原帖由 ac_cml 於 2020-11-26 01:31 PM 發表

感謝國家給我們武漢肺炎

還我清靜香港, 正常的生活, 水貨客消失, 尖沙咀旺角變回人行的地方
這份禮物我們香港人接受了

最好一直封關, 永不往來。
我無損失的
你係無野可以損失永不往來你食屎呀?水豬牛羊雞鴨鵝菜生果你唔食?大部份都係內地架喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]