• 瀏覽: 64,824
  • 回覆: 812
  • 追帖: 2
+32
美狗係病毒源頭
最終死得最多人
天理循環
😆😆

發展到3月其他國家相繼有武漢肺炎

引用:
原帖由 awongyuk 於 2020-11-26 01:11 PM 發表

叫世穢班人再去轉中國,領導帶佢食野味,睇下中國特色野味點劏,食落口冇病,證明中國野味好安全
曱甴除了抹黑,剩下的只有。。。

都係抹黑

相信科學,真相終於大白,還我地中國人一個公道

曱甴又會話世衛比中國收買
成班on99

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-26 12:43 PM 發表
世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael Ryan)在會上稱,引致新型冠狀病毒肺炎

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200630/354559589078929408.jpeg/nfMIgAuw4sO32u--IFVfmYTrTcJplr9juvEn87rxJ_M?v=w1280r16_9
黃人實話世衛被中國操控

引用:
原帖由 lmichael 於 2020-11-26 01:16 PM 發表

美國係比世衛, 唔係比職員或者佢地老家啊。。。哈哈。
証據呢?
定係有人報夢比你知,呵呵!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-26 12:43 PM 發表
世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael Ryan)在會上稱,引致新型冠狀病毒肺炎

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200630/354559589078929408.jpeg/nfMIgAuw4sO32u--IFVfmYTrTcJplr9juvEn87rxJ_M?v=w1280r16_9
到明年1月拜登上台
老美又要乞求加入返WHO
更加叫黃畜曱甴情何以堪!!
🤣🤣🤣

傻侵同屎眼之前老屈中國引發病毒,世衛就左一巴右一巴車到傻侵落台為止

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-11-26 12:45 PM 發表
即係中國有功,唔係中國發現病毒,世界仲好似美國咁on99話流感死成千萬人
其實老美一早知,但淨係話流感。等中國發現了就賴中國。

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-11-26 01:19 PM 發表
所謂民主體制怕在任期間爆出病毒源頭被反對黨攻擊作政治污點,因此民主國家並不會主動提交發現病毒,情願任由國民死都唔理....... 一切以政治行先
切實唔好睇輕政治....
武漢警方發佈通告稱:一些網民(指李文亮醫生)在不經核實的情況下,在網絡上發佈、轉發不實信息,造成不良社會影響。

引用:

袁國勇

之前話病毒來自大陸蝙蝠

出來講 兩句啦!

求撚其啦!毒果將肺炎包裝得咁好,蛆隨者又咁撚迷,「武肺」喺佢哋心目中改變唔到!正如浮霖、躂死樂,都是克敬所謂呀嘛!口中嘅,將以成為分類指標「曱類」。

引用:
原帖由 carol2017 於 2020-11-26 01:06 PM 發表
世衛的說話,可以相信嗎?

當初報導:該病毒有限度人傳人…
1月Donald Tump都係咁講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]