• 瀏覽: 2,175
  • 回覆: 21
+2
長沙灣荔枝角道873號私樓「一號.西九龍」一個單位,昨日早上遭3名持刀男子闖入,屋內3人被綑綁,掠走總值約360萬元財物。遇劫單位女事主蘇美...

D食蕉真係好有問題 點解匪徒會知佢地址?

BB都打得落手? 三隻匪真係畜生黎!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1933225/即時-港聞-網紅蘇淼淼遇刧懸紅200萬緝三刀匪-質疑大廈保安放行

呢單嘢若果唔係自編自導就係大廈有內鬼

賣廣告谷人氣 ?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-26 08:01 AM 發表
賣廣告谷人氣 ?
咁高調其實做假好易俾人踢爆, 反而唔多似自導自演

6個月大就有奶玩大個左啲女比佢溝晒啦

(上面阿仔隻手使出失傳絕學)

呢個仇我一定會報架!

熟人做?d賊叫芝麻開門就可以入屋?😂🤣😆

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-11-26 08:05 AM 發表
6個月大就有奶玩大個左啲女比佢溝晒啦

(上面阿仔隻手使出失傳絕學)
揸波龍抓手

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-26 08:29 發表

揸波龍抓手
3P,SM唔少得,賊佬可能心想一定捉唔到佢地,所以無姦劫好可疑。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-26 08:00 發表
呢單嘢若果唔係自編自導就係大廈有內鬼
可能早日已用賓妹用行李箱運走財寶.班人其實係劫色,差人認為案情唔出得街,所以任得佢亂講.

美女當前,劫財唔劫色,唔合賊佬常理,其實係咪自編自導,警察查埋條女較好。

保安被釘牌

一號西九龍,三條大漢經lobby大模廝樣上樓,走嗰陣時成個行李篋搬落樓又係lobby出,保安都冇懷疑?

引用:
原帖由 helenchan21 於 2020-12-4 10:54 發表
我覺得似厄保險,搵埋電視台嚟做証
警方如有懷疑是劫色,有無活體取證?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]