• 瀏覽: 1,926
  • 回覆: 34
香港都有一大班恐怖分子,如痴瘋,三白眼等人

按呢個標準,犯國安法系咪應該取消香港身分證哩?

呢D係好野一定要學

民主大國? 我聽到當堂嚇了一跳,然後得啖笑

驅逐楊局腸兩名留學子女出澳洲

引用:
原帖由 wilsonts 於 2020-11-25 07:02 PM 發表
人權組織, 仲有民主大國呢? 平時好鐘意發表意見~
人權組織全部來自五隻屎眼聯盟,澳洲係第4隻屎眼,你話呢 ?

香港應該跟隨

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-11-25 09:38 PM 發表

澳洲決心要為西方重建優質標準!
白人話:有色異族信唔過

上年黑暴嗰時已經講左,就有效就係即時取消香港身分證呢招。永久不能入境香港。發配邊境等待難民接收送去其他國家包括中國
黃絲尤其收左巨額錢嗰D一定嚇到JJ 軟。

引用:
原帖由 jvr^_^ 於 2020-11-25 07:31 PM 發表
香港人權組織啞左?英國人權監察啞左?
淫權組織只有單一對像中國(含香港)🤔🤔

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-11-25 06:40 PM 發表
澳洲內政部長達頓周三(25日)宣布,當局已取消於阿爾及利亞出生、擁有澳洲籍的回教教士本巴爾卡(Abdul Nacer B

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201125/photo/bkn-20201125163630178-1125_00992_001_01b.jpg?20201125163635

真正國際高標準!

支持中國 / 香港對以下人 ...
黃痴瘋話驚我條蛆,至多咪返越南囉...

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-11-25 06:40 PM 發表
澳洲內政部長達頓周三(25日)宣布,當局已取消於阿爾及利亞出生、擁有澳洲籍的回教教士本巴爾卡(Abdul Nacer B

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201125/photo/bkn-20201125163630178-1125_00992_001_01b.jpg?20201125163635

真正國際高標準!

支持中國 / 香港對以下人 ...
支持

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]