• 瀏覽: 2,518
  • 回覆: 61
振英就積極滅曱, 個位大嬸就不停放生, 強烈要求國安部拉個四眼嬸

未成年唔駛罰,咁 65 歲以上既人,係咪又唔駛罰呀?佢地兩組人已經有好多福利啦,係咪犯咗法都好似搭車咁有優惠呀,真係離晒大普 😷

妨礙司法公正
應將特首撤職查辦
仲要搵人C髮67佢

引用:
原帖由 krolik 於 2020-11-25 12:18 PM 發表
你篤灰戴罪立功就話啫,個口認錯班畜會真心改過咩,會改就唔係畜牲啦
米係,班曱甴為求減刑,連精神病,智障,自閉症,老豆老母呀爺呀嫲有病乜都搬晒出黎啦,叫佢地口爽爽認句錯有幾難?純粹搏減刑操作啫,係佢地字典只有人地錯,無自己錯,到甩左身再搞過事就會

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2020-11-25 02:29 PM 發表
原來林太先係曱甴王
佢而家係米鼓勵班𡃁仔,趁18歲前多D犯法,成本低呀喂,有乜趁18歲前做晒佢?!

引用:
原帖由 green2016 於 2020-11-25 12:16 PM 發表
行政長官林鄭月娥表示,在修例風波中被檢控的2300多人,大部分案件的司法程序正在進行。對於18歲以下有悔意而非涉及嚴重罪行的被捕人士,警方願意視乎情況考慮採取讓其可改過自新的措施,例如以警司警誡或簽保守行為來處理,但前提是有關未成年人士需承認犯錯的行為。 林鄭月娥宣讀新一份施政報告時說,過去一年多,...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1561799_1_L_20201125115625.jpg
佢又黐咗呀?

林鄭就任第一日就大派金錢比黑教, 致力培育出新一代反中亂港大軍, 依家佢從輕處理既定調同馬倒立7月3號會上既定調有何不同?

警察捉人法官放人, 依家再加埋特首為法官放人背書!! 

已經放生唔少,下次連社會服務令都唔洗

引用:
原帖由 green2016 於 2020-11-25 12:35 PM 發表
林鄭我好懷疑你企係邊度,你咁做,阿爺唔炒柒咗你才怪 😡
快d

真係唔知邊個諗出嚟,倒果為因。學生就係以為未夠十八歲唔駛負責先鋌而走險,帶粉旅遊嘅有,出租女友又有,連社團都識利用啲未夠秤嘅去呃細路做啲非法嘢,點解個年年考第一嘅首長就延續呢個諗法,佢究竟想香港變成點樣?

被捕未成年人士不如全部強制返大陸讀書最少1年學習中國文化教育

班傻仔又點會認自己比人呃左去參拜民主神教咁柒皮先得架!要好大勇氣架!

唔可以輕判囉

有病,佢地收得果$250,就要預咗。而家錢又要收,險又唔駛冒,即係點?

婦人之仁,一己之見破壞香港法治。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]