• 瀏覽: 9,188
  • 回覆: 126
+2
加拿大媒體11月23日報道,據當地皇家騎警隊(RCMP)警官達利瓦爾(Gurvinder Dhaliwal)在法庭作供透露,加拿大警方除了取得華為副董事長孟晚舟的

所謂自由民主國家既警方, 完全比唔上香港警方既專業同克制.

香港人, 真係身在福中不知福, 係都要逼中央去強硬治港.

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/553275/孟晚舟引渡案-加拿大警方取得孟晚舟住所密碼-辯方-侵犯權利

自稱法治社會喎
勾結美國FBI 

引用:
原帖由 Pretzz 於 2020-11-25 11:50 AM 發表
加拿大媒體11月23日報道,據當地皇家騎警隊(RCMP)警官達利瓦爾(Gurvinder Dhaliwal)在法庭作供透露,加拿大警方除了取得華為副董事長孟晚舟的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/408004063590879232367059.jpeg/CiMk3B1Nw2vXIpMgSp7cO6FJYYG8vmcqNlrekDZa3pA?v=w1280r16_9
條女肥左WO, 證明好過係大陸啦

侵犯人權 ?

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-11-25 11:55 AM 發表
大陸學人講侵犯人權?
乜個加拿大辯護律師係大陸人咩?
你唔係咁冇見識亞嘛?

應該要同被大陸拘留的加拿大人的法律權利看齊

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-11-25 11:55 AM 發表
大陸學人講侵犯人權?
係!
一個 「白色」嘅大陸人講人權

引用:
大陸學人講侵犯人權?
黃畜學人講大陸人?

西方也是很黑暗!

原2來民主田國家可以咁樣去拉人,特區政府要學下嘢。

如果唔係有錢打官司,普通人一早被加拿大老屈成功送美啦!加拿大人係虛僞既表表者!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-25 11:54 AM 發表
自稱法治社會喎
勾結美國FBI 
自己人,有錢,有勢,就有法.

冇錢,或莫須有,就冇法😂

引用:
大陸學人講侵犯人權?
曱甴學人類講人話?
死返去你曱甴竇度啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]