• 瀏覽: 2,798
  • 回覆: 46
身為議員的腦癌裝 一啲風度都冇
動曬粗,呢班議員,背後一定申請一萬蚊

大家記得嗎 泛民狗議員
叫政府高官減薪
人家自願減薪大你泛民狗

泛民狗議員一個仙都唔攞出嚟
幫助疫情之下嘅窮苦大眾

點新聞記者朱琳6月19日於立法會採訪議員陳淑莊期間,遭陳動粗,出手拉扯記者證。事件發生時記者正在就派一萬元等問題採訪各位立法會議員,陳淑莊動手拉扯記者掛在脖頸、出入立法會的記者證件長達數十秒鐘,期間記者頓感痛楚並高叫「你拉得我太大力呀!」直到此刻,陳淑莊才鬆手作罷。
後來當事者小朱表示:「雖然心裏面仲有少少忐忑,不過作為一個有責任感的新聞從業員,工作依然是要繼續。陳淑莊的回應其實唔重要,因為一個咁簡單嘅問題都答唔出嘅人,請問你對佢仲有啲咩期望呢? 更重要的是香港確實需要改變。攬炒永遠不會令社會變得更好,只要大家共同建設才會進步。希望理性的香港人能夠堅定正確的事要繼續做,令這顆東方明珠再次閃耀。」
民建聯後來就事件作出回應,立法會議員葛珮帆表示,對這些經常說保護新聞自由,保護記者的立法會議員的暴力行為驚訝,原來只用保護支持他們「黃媒」,而不是對所有記者一視同仁,完全是雙重標準。葛珮帆又指,記協這次並沒有出來譴責這些行為,所以她覺得記協也只為某些「黃媒」服務。而不是保護所有記者,為所有記者發聲。
http://news.wenweipo.com/2020/09/30/IN2009300003.htm

附件

Screen Shot 2020-11-25 at 9.52.13 AM.png(483.24 KB)

Screen Shot 2020-11-25 at 9.52.13 AM.png

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀
引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-25 09:59 AM 發表
大家記得嗎 泛民狗議員
叫政府高官減薪
人家自願減薪大你泛民狗
幫助疫情之下嘅窮苦大眾
點新聞記者朱琳6月19日於立法會採訪議員陳淑莊期間,遭陳動粗,出手拉扯記者證。事件發生時記者正在就派一萬元等問題採訪各位立法會議員,陳淑莊動手拉扯記者掛在脖頸、出入立法會的記者證件長達數十秒 ...
泛民狗 視錢如命  
一定申請一萬蚊
一個仙都唔捐出嚟幫助 疫情

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-25 10:13 AM 發表

泛民狗 視錢如命  
一定申請一萬蚊
喺鏡頭之下 泛民狗直情唔遮掩佢的醜陋

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-25 10:13 AM 發表

泛民狗 視錢如命  
一定申請一萬蚊
泛民狗真係  好孤寒 幫下群苦大眾都唔得

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-25 01:45 PM 發表

泛民狗真係  好孤寒 幫下群苦大眾都唔得
腦癌莊 鏡頭前面 表露出醜惡 的面孔

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-25 09:59 AM 發表
大家記得嗎 泛民狗議員
叫政府高官減薪
人家自願減薪大你泛民狗
幫助疫情之下嘅窮苦大眾
點新聞記者朱琳6月19日於立法會採訪議員陳淑莊期間,遭陳動粗,出手拉扯記者證。事件發生時記者正在就派一萬元等問題採訪各位立法會議員,陳淑莊動手拉扯記者掛在脖頸、出入立法會的記者證件長達數十秒 ...
妓脅班狗西扮失明...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-25 04:49 PM 發表

妓脅班狗西扮失明...
妓脅雙重標準 又唔指責呢班泛民狗

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-25 08:38 PM 發表

睇得出 泛民狗 好怕人哋篤穿佢

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-25 08:38 PM 發表

腦癌莊多仇人

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-25 10:22 PM 發表

腦癌莊多仇人
腦癌莊 係c y 689嘅 死 敵
Cy 803基金,兩萬銀
玩腦癌裝

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-25 10:48 PM 發表

腦癌莊 係c y 689嘅 死 敵
Cy 803基金,兩萬銀
玩腦癌裝
cy689真係好憎呢個 叛國賊

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-26 08:03 AM 發表

cy689真係好憎呢個 叛國賊
腦癌莊姐姐 係四合一崇拜的,  
不過原來腦癌莊
有黑暗嘅一面

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-26 09:00 AM 發表

腦癌莊姐姐 係四合一崇拜的,  
不過原來腦癌莊
有黑暗嘅一面
人哋記者訪問啫 使唔使 動粗+ 恐嚇

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-26 09:03 AM 發表

人哋記者訪問啫 使唔使 動粗+ 恐嚇
片中 見到 腦癌莊
佢啲 行為 唔配做議員

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-26 09:10 AM 發表

片中 見到 腦癌莊
佢啲 行為 唔配做議員
成班怪獸議員 想攬炒香港

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]