• 瀏覽: 20,841
  • 回覆: 211
+16
乜議員既工作唔係反映巿民聲音,而係盲目反政府咩?

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-11-25 11:45 AM 發表

大陸俾東江水你飲供應糧食俾你
你仲唔識得感恩
香港可以轉賣巴西凍肉糧食及海水化淡水比大陸,
大陸買5買.

引用:
原帖由 cantona777 於 2020-11-25 10:09 AM 發表
垃圾政府,警察無王管/示威平息唔到
乜撚嘢警察冇王管?好心你哋收皮啦,示威者係我哋香港人眼中只係一隻漢奸雜種狗,根本上無需要理會,你平唔平息關我哋撚事咩,快啲移民啦戇鳩仔,仲有啊你班仆街,連香港人都殺,仲要打普通市民呢,燒商戶,你叫警察點樣放過你哋呀,你以為示威者大撚晒呀?一啲冇撚用嘅賊,就係最驚差人去捉,所以唔使講啲乜廢話啦,攞埋啲MPF出嚟移民啦柒頭

引用:
原帖由 賓仔guy2 於 2020-11-25 12:06 PM 發表
DQ左泛民咁耐都仲未聽到新聞講立會建制通過同動議咩有助而家民生同其他野.....希望快D救下香港啦各位建制議員. 大家都等緊.
講左架啦!即時取消非住宅物業雙倍印花稅,你無受惠咩基層市民?甘要等下年啦!

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-11-25 11:45 AM 發表

大陸俾東江水你飲供應糧食俾你
你仲唔識得感恩
大陸黨員思維: 比你做生意就係黨既恩惠

引用:
原帖由 石子宏 於 2020-11-25 09:15 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥今日宣讀2020年《施政報告》,她昨透露報告將額外提出200項新措施,稱公衆能完整地看到獲內地支持的各項措施,本年財政赤字或高達3100億。民主派議員早前總辭,林鄭月娥認為目前立法會更理性(rational),又稱《港區國安法》生效後,社會回復平靜,她樂意並準備好走入社區、聆聽民意。

https://fs.mingpao.com/pns/20201125/s00007/d3bcb824f42e33c757b4060a8815a4c6.jpg ...
明日大嶼係必須造,香港所謂泛民要少啲,每屆任期有1-2個已經夠喇

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表
林病... 對香港有什麼貢獻 ?
只見假民主黨破壞香港

引用:
原帖由 石子宏 於 2020-11-25 09:15 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥今日宣讀2020年《施政報告》,她昨透露報告將額外提出200項新措施,稱公衆能完整地看到獲內地支持的各項措施,本年財政赤字或高達3100億。民主派議員早前總辭,林鄭月娥認為目前立法會更理性(rational),又稱《港區國安法》生效後,社會回復平靜,她樂意並準備好走入社區、聆聽民意。

https://fs.mingpao.com/pns/20201125/s00007/d3bcb824f42e33c757b4060a8815a4c6.jpg ...
聽住先

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-11-25 12:30 PM 發表

國家俾錢你賺你仲唔識得感恩

財赤3100億, 亮起紅燈。

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-11-25 12:31 PM 發表

明日大嶼係必須造,香港所謂泛民要少啲,每屆任期有1-2個已經夠喇
有熱狗扮反對派就已經足夠了

引用:
原帖由 FYML02 於 2020-11-25 12:24 PM 發表

香港可以轉賣巴西凍肉糧食及海水化淡水比大陸,
大陸買5買.
海水化淡,成本多少?

黃屍無腦,又一例証🤭

引用:
原帖由 victorkc 於 2020-11-25 12:22 PM 發表
乜議員既工作唔係反映巿民聲音,而係盲目反政府咩?
返影大6巿民?

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-11-25 12:30 PM 發表

黃畜智慧:拿了好處仍要駡🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]