• 瀏覽: 20,855
  • 回覆: 211
+16
政府最失敗是到現在都搞吾掂同傳媒和各大團體嘅關係,搞到自己有理都說不清,再俾有心人攞黎惡搞!

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-11-25 11:42 AM 發表

有咩著數係攞大陸呢?
大陸俾東江水你飲供應糧食俾你
你仲唔識得感恩

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-11-25 11:41 AM 發表

將香港一舖清袋
多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港令中央下定決心立國安法泛民一大政績來的

泛民不是反對派,
而係搞事暴徒。
黑記唔該搞清楚。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-25 09:31 AM 發表
疫情、土地、教育、司法........百廢待興。
百年建設三日成虛

傷辱癒合三代不成

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-25 09:22 發表

最大功績將泛民一舖清袋
師兄 你會唔會太抬舉林鄭呀

好明顯將泛民收皮係阿爺一手策劃

親自篤道和冇正字原因,抗疫失敗!
每十五分鐘多謝中央,但吾多"謝舞看廢言"

黑暴未日。

反對聲音聽來把更咩,議會要有好的建議才有用🤔🤔

DQ左泛民咁耐都仲未聽到新聞講立會建制通過同動議咩有助而家民生同其他野.....希望快D救下香港啦各位建制議員. 大家都等緊.

聽左淫賤無敵施政報告,剩係覺得佢話佢依兩年工作做得完美。

派一萬元不?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表
林病... 對香港有什麼貢獻 ?
冇貢獻都好過黑暴只懂破壞

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表
林病... 對香港有什麼貢獻 ?
對係呢啲有心搞事跟本講多無謂,打到你驚就啱就係偉大貢獻!🤭

引用:
原帖由 石子宏 於 2020-11-25 09:15 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥今日宣讀2020年《施政報告》,她昨透露報告將額外提出200項新措施,稱公衆能完整地看到獲內地支持的各項措施,本年財政赤字或高達3100億。民主派議員早前總辭,林鄭月娥認為目前立法會更理性(rational),又稱《港區國安法》生效後,社會回復平靜,她樂意並準備好走入社區、聆聽民意。

https://fs.mingpao.com/pns/20201125/s00007/d3bcb824f42e33c757b4060a8815a4c6.jpg ...
盲反聲音不需要聽,中間或建制派對某D議題反對係健康及正常,最重要係能理性俾意見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]