• 瀏覽: 20,761
  • 回覆: 211
+16
引用:
原帖由 Psyco 於 2020-11-25 10:20 AM 發表

不如我反答翻你,究竟港奸泛民及黃絲對香港有咩 "負面貢獻",咁你就明白踼走港奸既林鄭對香港有咩貢獻.

香港當今社會困局,源於90萬單雙非盲流移民湧港,引發一系列土地住屋價格暴漲問題,更帶動通漲與社會資源枯竭既延伸問題,咁究竟係邊班pk 搞出嚟棟鳩香港人? 咪就係公民黨喺2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去告鳩香港特區政府而搞出單雙非居港權,嚟棟鳩本土香港人囉!

你就先 assume 我呃Q你, ...

千士諾諾果然係最好

果D係盲反

特首唔好成日講是財赤。你咁樣都搞唔掂。祖國點睇你啊?你要做到。安定繁榮至得。放💰給貧苦大眾。醒少少👑👑👑🥺👑

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表
林病... 對香港有什麼貢獻 ?
你每個月16號有冇拎車費補貼呀?

係邊個一上場推出呀?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表
林病... 對香港有什麼貢獻 ?
.

主力向14億R著數,今日公佈成果....

每個省,每個市,努力自強,貢獻黨。
只有香港,日又講惠港措施,夜又講惠港措施。說白一點,惠港措施等於 R著數....

窮親戚真是最恐怖的,只識R著數冇貢獻....

.

.

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-25 09:22 AM 發表

最大功績將泛民一舖清袋
犯民幫盲毛提早享受,唔使等到2047

新冠病毒殺到埋身, 水浸到眼眉的事你們這班高官都冇能力解決, 林鄭你描繪將來的前景幾美好都冇用, 香港人有冇這健康或命睇到都成問題

引用:
原帖由 石子宏 於 2020-11-25 09:15 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥今日宣讀2020年《施政報告》,她昨透露報告將額外提出200項新措施,稱公衆能完整地看到獲內地支持的各項措施,本年財政赤字或高達3100億。民主派議員早前總辭,林鄭月娥認為目前立法會更理性(rational),又稱《港區國安法》生效後,社會回復平靜,她樂意並準備好走入社區、聆聽民意。

https://fs.mingpao.com/pns/20201125/s00007/d3bcb824f42e33c757b4060a8815a4c6.jpg ...
問泛民總辭嘅果個雞者,乜叫做聽反對聲,拉布搞亂拖拉咁叫做聽反對聲??咁分明係搞亂擋!!!

引用:
原帖由 awongyuk 於 2020-11-25 09:48 AM 發表
最大「貢獻」係令立法會成為象皮圖章,沒有反對,只有讚成,分分鐘開會前會先唱國歌,肅立,向偉大主席習近平同志敬禮等等.....
咁咪幾好 你條岸狗吾高興咩?

引用:
原帖由 鐵打醫師何英彪 於 2020-11-25 10:07 AM 發表
保就業最失敗 官商勾結
點解

國安法好野,社會回復正常,黑暴全收皮,爽

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-25 09:22 AM 發表

最大功績將泛民一舖清袋
將香港一舖清袋

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2020-11-25 11:39 AM 發表

.

主力向14億R著數,今日公佈成果....

每個省,每個市,努力自強,貢獻黨。
只有香港,日又講惠港措施,夜又講惠港措施。說白一點,惠港措施等於 R著數....

窮親戚真是最恐怖的,只識R著數冇貢獻....

.

.
有咩著數係攞大陸呢?

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-11-25 09:23 AM 發表
記者都on9的, 係人都見到泛民係乜撚野都反對, 只係要令議會停擺, 根本唔係乜野反對聲音
記者一D都唔on9, 香港的記者同司法人員一樣咁醒目, 所作所為都係為左業界可以不停有工開有錢搵, 佢地都係諗過度過先支持泛民既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]