• 瀏覽: 18,871
  • 回覆: 211
Synology DS418 用 UPnP 如何設置??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-11-25 09:28 AM 發表

希望重推租置計劃,可以有自己物業
支持👍

回覆 引用 TOP

我買佢又益晒班奸商信唔信?

回覆 引用 TOP

派錢最實際啦,下年派多一萬蚊啦 !

回覆 引用 TOP

明日大嶼=行劫庫房

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表

林病... 對香港有什麼貢獻 ?
成功在任內推行國安法滅絕曱甴害蟲

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-11-25 10:20 AM 發表

不如我反答翻你,究竟港奸泛民及黃絲對香港有咩 "負面貢獻",咁你就明白踼走港奸既林鄭對香港有咩貢獻.

香港當今社會困局,源於90萬單雙非盲流移民湧港,引發一系列土地住屋價格暴漲問題,更帶動通漲與社會資源枯竭既延伸問題,咁究竟係邊班pk 搞出嚟棟鳩香港人? 咪就係公民黨喺2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去告鳩香港特區政府而搞出單雙非居港權,嚟棟鳩本土香港人囉!

你就先 assume 我呃Q你, ...
樓主嘅資料非常有用, 等我都廣傳出去

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-25 09:22 AM 發表

最大功績將泛民一舖清袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-25 09:18 AM 發表

等阿爺指示!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skinbanana 於 2020-11-25 09:59 AM 發表

首先林鄭是廢的~
其次....財赤3100億~泛民仲反對乜野~
佢地黎黎去去都係叫政府發錢~幫窮人~
清算有錢佬~收D偏遠地區會所D地同軍營黎起公屋...
對財赤有咩實際幫助?
居住係生存的基本尊嚴
是地慘佬收租L下下迫人太甚
試問深愛港人的中港領導人又怎會隻眼開隻眼蔽像tam tsang

犯民九拖累腥間廿載罪該萬屎

回覆 引用 TOP

呢個時勢仲搞明日大愚,根本係on9

引用:

我想反問你,暴畜與癈黃又對香港有咩貢獻?
問人地有咩貢獻之前,是否要先問下自己?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-11-25 09:28 AM 發表

希望重推租置計劃,可以有自己物業
x3 ! 😄

回覆 引用 TOP

財赤咪財赤,話知有祖國頂住放半邊水喉出嚟。香港人天下太平 ,特區政府和官員減人工 掂掂,到時唔使講財赤。💰💰💰💰💰💰💰🤑🤑🤑🤑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-11-25 10:20 AM 發表

不如我反答翻你,究竟港奸泛民及黃絲對香港有咩 "負面貢獻",咁你就明白踼走港奸既林鄭對香港有咩貢獻.

香港當今社會困局,源於90萬單雙非盲流移民湧港,引發一系列土地住屋價格暴漲問題,更帶動通漲與社會資源枯竭既延伸問題,咁究竟係邊班pk 搞出嚟棟鳩香港人? 咪就係公民黨喺2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去告鳩香港特區政府而搞出單雙非居港權,嚟棟鳩本土香港人囉!

你就先 assume 我呃Q你, ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]