• 瀏覽: 20,768
  • 回覆: 211
+16
引用:
原帖由 Psyco 於 2020-11-25 10:20 AM 發表

不如我反答翻你,究竟港奸泛民及黃絲對香港有咩 "負面貢獻",咁你就明白踼走港奸既林鄭對香港有咩貢獻.

香港當今社會困局,源於90萬單雙非盲流移民湧港,引發一系列土地住屋價格暴漲問題,更帶動通漲與社會資源枯竭既延伸問題,咁究竟係邊班pk 搞出嚟棟鳩香港人? 咪就係公民黨喺2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去告鳩香港特區政府而搞出單雙非居港權,嚟棟鳩本土香港人囉!

你就先 assume 我呃Q你, ...
冇人嚟香港咪縮縮水。

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2020-11-25 01:37 PM 發表

呢個時勢要快些搞明日大愚,令香港人有屋住
其實要有地方起樓唔一定晒錢填海咁低能既 大把宗地高球場唔收 同埋唔好俾地產商咪得
原本有既野唔用 係要浪費同晒時間

引用:
原帖由 隨心,隨緣。 於 2020-11-25 11:36 AM 發表
特首唔好成日講是財赤。你咁樣都搞唔掂。祖國點睇你啊?你要做到。安定繁榮至得。放💰給貧苦大眾。醒少少👑👑👑🥺👑
收皮啦 市民會點關我林大總統咩事 最緊要香港大陸化 咁我就做到野 過多幾年就下任既事 d人走晒仲開心 養少d

香港藍色皇朝降臨

引用:
原帖由 digosja 於 2020-11-25 03:39 PM 發表

一個執法機構 乜野犯法野都做叫有王管? 偷呃搶姦做齊 唔好同我講示威都有 你專業黎 一個都嫌多
咪就係囉得你講,乜嘢強姦?你點知呀?你老母俾警察強姦左?點解你啲嘢你知道我哋唔知嘅?好心你啦畜生唔係你呢啲垃圾講嘅嘢就係事實,你自己心知肚明你自己講緊大話啦,撚鳩

引用:
原帖由 FindSP.baby 於 2020-11-25 03:51 PM 發表

咪就係囉得你講,乜嘢強姦?你點知呀?你老母俾警察強姦左?點解你啲嘢你知道我哋唔知嘅?好心你啦畜生唔係你呢啲垃圾講嘅嘢就係事實,你自己心知肚明你自己講緊大話啦,撚鳩
出晒報導你咪繼續扮睇唔到  上網打警察 強姦 偷野。大把有得睇 你唔睇咁我都幫你唔到
仲有做咩屈黑警強姦我老母阿 你見到阿?你咁正義快d報案啦 唔報正撚屌得個講字

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-11-25 03:38 PM 發表

你有你認為自己系PIG
做豬唔錯架 你照下鏡咪知 佢未立我咪唔係囉

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-11-25 16:12 發表

我前排去睇醫生,竟然喺講普通話,都幾後生,不過經驗豐富,反而鄉港嘅醫生就好求其。
鄉肛醫生有「醫學會」「醫務委員會」朧斷咗個行業唔憂冇得撈,所以醫生好少同病人媾通求求其其,次次都快過打針,你死你事醫生都費事睬你思你。

現在立法會是否更理性很難說,但更有效率是真的。

引用:
原帖由 digosja 於 2020-11-25 04:06 PM 發表

出晒報導你咪繼續扮睇唔到  上網打警察 強姦 偷野。大把有得睇 你唔睇咁我都幫你唔到
仲有做咩屈黑警強姦我老母阿 你見到阿?你咁正義快d報案啦 唔報正撚屌得個講字
****1廢物啦,每一行都有害群之馬,佢哋咪已經受到應得懲罰,反而你班冚家剷黃絲帶喺度扮傻,殺咗人,又亂打普通市民,呢啲你唔講,你條撚樣斷章取義,好似講到全香港警察都係咁樣,最叻就係咁樣啦你哋,仲有你話警察強姦人,我真係見唔到,我以為佢強姦左你老母,我哋冇人知道你出嚟講咋🤣🤣

引用:
原帖由 digosja 於 2020-11-25 04:06 PM 發表

仲有你地報道嗰啲全部都係假新聞,例如爆眼女,嗰個唔知乜撚嘢雪,又叫人哋老母去驗DNA,又話警察殺佢,全部都係假野,仲有周梓樂個仆街仔,乜嘢都冇就話差人做,你班撚樣由頭到尾淨係識作故仔食撚屎啦

引用:
原帖由 digosja 於 2020-11-25 04:08 PM 發表

做豬唔錯架 你照下鏡咪知 佢未立我咪唔係囉
你重咩叫自己做PIG
你系死黃人?

全民回水啦大佬玩9香港人

林鄭一句串爆失控失禁不理性的犯民賤狗港奸議猿了...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]