• 瀏覽: 38,558
  • 回覆: 703
  • 追帖: 1
+19
D黃人都幾莫名其妙,你咁唔信任政府咪去其他國家囉,或者搵個深山荒島過埋下半世,係要響香港搞風搞雨都唔知想點

有冇抵制抗疫基金同一萬蚊??

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2020-11-25 07:14 AM 發表

啲仆街什麼都是搞對抗,這是香港沉輪的主要原因!

就係呢啲福佳下價橙搞出嚟,咩都會變壞事,好好地唔得嘅,又咩用2g手機,又咩壞鏡頭,千百樣藉口搞事,咪搞到第日人地要強制你囉,搞到冇手機,唔scan冇得入食肆,累人累物累街坊。

黃屍 快D跟
唔轉2G死全家

正閪人

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-25 05:43 發表
【明報專訊】政府推出「安心出行」應用程式前多次強調是自願參與、自主記錄,其後改口風,先有創科局長薛永恒上周六預告不排除考慮強制市民下載,昨日特首林鄭月娥又表示現時先鼓勵市民自願使用,若發覺有需要,稍後可要求進入指定處所的市民須用安心出行記錄。

【明報專訊】政府推出「安心出行」應用程式前多次強調是 ...
好易姐. 講大話米有罰則.. 一個後生仔話自己無智能手機無問題, 但政府有權查你.
至於你有無手機, 有無用過Data. 你估真係查唔到?

昂9⃣無極限!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-11-25 05:56 AM 發表
無可能強制啦
真係好易破解
到時執部二手華為長放係屋企囉

唔通唔記得帶手機都犯法???
咁你記住唔好帶手機出街啦!帶親手機就正x弟!不過黃屍白痴做慣契弟同縮頭龜就全港市民都知啦!🤣🤣🤣

不幫政府,反而阻擋政府防疫,恐怖只極!

黃畜鍾賤華搞屎棍,
正柒頭!

呢啲仆街為反而反,希望佢早日中招,仲要惹晒俾全家。

曱甴咪撚出街!

呢d人唔死都冇用

正苦成日諗埋啲屎橋,正常人都知無可能強制。家下社會咁撕裂黃屍作反中,虧佢仲夠膽講d無可能實現嘅政策出口。成日將d錢亂柒咁fing, 不如用抽獎,用錢鼓勵人用佢個app啦,新登記有得抽,商戶參與又有得抽,咁先有誘因鼓勵人去做你個App㗎嘛

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-11-25 05:56 AM 發表
無可能強制啦
真係好易破解
到時執部二手華為長放係屋企囉

唔通唔記得帶手機都犯法???
咁移民火星實際啲?

唔用手機/上網 仲係現代人
咁不如死左佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]