• 瀏覽: 8,058
  • 回覆: 73
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 09:04 PM 發表

無謂自欺欺人喇你~
根本句句都係用返你子矛子盾
同啲野蠻人講任何道理都係得罵詞
用佢說話插返佢c眼就啱架喇 :smile ...
你唔使轉移視線遊花園喇,講乜都掩飾唔到閣下嘅為人,講返正是題啦!

「喺你心目中大陸幾時有良知過?幾時冇做假過?所以哩個大陸做假論冇討論空間!
相反而家喺你心目中神性嘅所謂民主大國做假喎,唔值得討論咩?定還是你一早已經知道民主自由大國根本就冇良知同鍾意做假?

夠薑答問題未啫?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-3 09:34 AM 發表

你唔使轉移視線遊花園喇,講乜都掩飾唔到閣下嘅為人,講返正是題啦!

「喺你心目中大陸幾時有良知過?幾時冇做假過?所以哩個大陸做假論冇討論空間!
相反而家喺你心目中神性嘅所謂民主大國做假喎,唔值得討論咩?定還是你一早已經知道民主自由大國根本就冇良知同鍾意做假?」

夠薑答問題未啫?
你唔使轉移視線遊花園喇,講乜都掩飾唔到你樓上俾我子矛子盾嘢嘢入插到無力招架!
呢段廢話只係你自己J嘅定性,又唔見你唔討論黑社會走去討論黑警~唔夠薑,定係你都知道警隊同黑社會1樣咁黑?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 09:56 AM 發表

你唔使轉移視線遊花園喇,講乜都掩飾唔到你樓上俾我子矛子盾嘢嘢入插到無力招架!
呢段廢話只係你自己J嘅定性,又唔見你唔討論黑社會走去討論黑警~唔夠薑,定係你都知道警隊同黑社會1樣咁黑?
哈哈哈!原來你真係唔夠薑答!
警隊裡面的確係有害群之馬嘅黑警,例如出賣同袍以及貪污嗰D!
嗱,我講咗喇,到你答喇公公

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 09:56 AM 發表

閣下咁鍾意義開話題,不如我哋又嚟討論下澳洲士兵屠殺阿富汗平民是真是假啦好冇?
閣下又夠唔夠薑討論先?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-3 10:03 AM 發表

哈哈哈!原來你真係唔夠薑答!
警隊裡面的確係有害群之馬嘅黑警,例如出賣同袍以及貪污嗰D!
嗱,我講咗喇,到你答喇公公
哈哈哈!原來你真係唔夠薑認警隊濫權違紀知法犯法
害群之馬咪鄧炳強囉
721警黑合作,5大紀律部隊首長聯署公開信籲緊守崗位
唔好話公公,傻嘅都知咩事

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-3 10:28 AM 發表

閣下咁鍾意義開話題,不如我哋又嚟討論下澳洲士兵屠殺阿富汗平民是真是假啦好冇?
閣下又夠唔夠薑討論先?
閣下咁鍾意義開話題,不如我哋又嚟討論下中共8964權鬥開槍碌豬軍事政變啦好冇?
閣下又夠唔夠薑討論先?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 02:19 PM 發表

哈哈哈!原來你真係唔夠薑認警隊濫權違紀知法犯法
害群之馬咪鄧炳強囉
721警黑合作,5大紀律部隊首長聯署公開信籲緊守崗位
唔好話公公,傻嘅都知咩事
講咗啦,你閱讀方面有困難?
所謂721你哋有證有據嘅咪控告警隊囉,日日係度鳩叫有用咩?定抑或你哋根本冇證冇據真係鳩噏當秘笈先?
你捨得答我問題未啫?公公

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 02:20 PM 發表

閣下咁鍾意義開話題,不如我哋又嚟討論下中共8964權鬥開槍碌豬軍事政變啦好冇?
閣下又夠唔夠薑討論先?
又係你鍾意岔開話題講先嘅,家陣營合你你又唔鍾意呀?
一單還一單,你答咗我問題先講啦,公公!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-3 03:41 PM 發表

講咗啦,你閱讀方面有困難?
所謂721你哋有證有據嘅咪控告警隊囉,日日係度鳩叫有用咩?定抑或你哋根本冇證冇據真係鳩噏當秘笈先?
你捨得答我問題未啫?公公
你唔好推
你只係講咗去“出賣同袍”(即唔肯同違憲違法黑警隊同流合污)同貪污罪果度心虛廻避
根據7犬豬警司案例大把片影住黑警犯法大把人要坐
同埋係冇出賣罪的,你撐香港黑警隊知法犯法徇私枉法也不要9up
有8間警署觸犯了防止賄賂條例,收受了利益,根據湯顯明事件(廉政公署護主後發出歷史上第1次公開道歉),食物也是禮物

市民報案指「反黑組王sir」買4.4萬飲品拖數逾年 質疑有人冒警
https://www.hk01.com/社會新聞/555940/市民報案指-反黑組王sir-買4-4萬飲品拖數逾年-質疑有人冒警

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-3 03:44 PM 發表

又係你鍾意岔開話題講先嘅,家陣營合你你又唔鍾意呀?
一單還一單,你答咗我問題先講啦,公公!
總之你3隻手指指住自己!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 10:28 AM 發表

你唔好推
你只係講咗去“出賣同袍”(即唔肯同違憲違法黑警隊同流合污)同貪污罪果度心虛廻避
根據7犬豬警司案例大把片影住黑警犯法大把人要坐
同埋係冇出賣罪的,你撐香港黑警隊知法犯法徇私枉法也不要9up
有8間警署觸犯了防止賄賂條例,收受了利益,根據湯顯明事件(廉政公署護主後發出歷史上第1次公開道歉), ...
唔好講咁多廢話啦,答咗我問題先啦,你係唔敢答嘅咪出句聲囉,怕醜呀?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 10:31 AM 發表

總之你3隻手指指住自己!
指邊個都好啦,夠膽答我問題未啫?公公!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-4 03:09 PM 發表

唔好講咁多廢話啦,答咗我問題先啦,你係唔敢答嘅咪出句聲囉,怕醜呀?
係你怕醜唔敢面對我當面拆穿你廻避真黑警

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-12-4 03:10 PM 發表

指邊個都好啦,夠膽答我問題未啫?公公!
你果啲先係廢話囉
扯開話題係你唔夠膽表現
點解我講啲嘢你都係唔夠膽面對
側側膊答咗去第2度
肉酸到呢~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]