• 瀏覽: 48,862
  • 回覆: 365
  • 追帖: 2
+8
新冠肺炎第4波疫情來勢洶洶,跳舞群組累計132人染疫,成為最大染疫群組,中招者不乏名媛與闊太,以灣仔一個跳舞場所的26名確診者計算,10名女性患者的平均年齡為64歲,最大為76歲,而6名男性患者則十分年輕,年齡最細只有24歲,換言之相差52歲,引起外界質疑當中有否不尋常關係。

有男跳舞導師在社交群組表示:「我係其中一個跳舞群組既嘅導師,畢業個阿Sir推薦我去美孚個場教跳舞,佢話嗰度好多上流闊太,我哋行內稱教佢哋跳舞叫做餵雀,的確啲闊太成日比好多貼士,但唔多唔小都成日比人毛手毛腳,不過多數係聽班闊太講下心事,聽下啲八婆嘢為主。」

該名男導師又謂:「我見有唔少同事放工後再有私下約闊太教舞,但無問係咪真係教跳舞,衛(衞)生署尋日搵左(咗)我,初步係陰性,今日會再驗多一次,的確成日比闊太「唔小心」摸JJ(性器官),但主要都是比佢哋摸胸多,也有好幾個同事係收入同身家唔成比例,仲有無咩想知?」。

比佐錢摸下有咩問題,再嘈就劏佐隻鴨嚟片皮吖嗱

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201124/bkn-20201124144845093-1124_00822_001.html?eventsection=hk_news&eventid=402883476ed4097c016f5a39f2c63fde

有D咁既事?

原來跳舞咁好揾

鴨來的

我都想做...

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-11-24 04:25 PM 發表
我都想做...
我都覺得摸下無問題,仲緊要有錢收

點會只係摸吓咁簡單呢? 最少用口啦。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-11-24 16:26 發表

我都覺得摸下無問題,仲緊要有錢收
摸一下收50都好好搵啦......

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-11-24 04:37 PM 發表

摸一下收50都好好搵啦......
闊太摸一摸,出手都$500啦

鴨仔群組

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-11-24 16:42 發表

闊太摸一摸,出手都$500啦
呢d工去邊度搵...月入10萬不是夢來的.....香港真係遍地黃金

跳舞一直都會摸,睇下摸邊度同摸成點。
呢D有tips收就梗係摸多少少呢

睇年齡就知啦!

原來係鴨店,今次斷正,警方做嘢未

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-11-24 04:46 PM 發表
睇年齡就知啦!
唔通揾個骨頭脆嘅教跳舞咩收得咁嘅人工就預咗喇

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]