• 瀏覽: 43,691
  • 回覆: 790
  • 追帖: 2
+24
前幾日黃十字職員打電話嚟叫我捐血。
因為以前好準時75-77日就會捐,但對上一次已經係7月了

中國人的血是救人的,黃人的血及黃人組織不敢恭維,叫他們的主子捐吧!

執柒咗佢啦,屌你,黃十字會 😷

黃十字會處理不當最終害咗好多病人!

紅十字會, 記得多撚謝你個班倒米黃人下屬

政府帶頭重組黃十字啦。你唔重新洗牌。無人捐啊

黃十字會. 盡量避開d.

曱甴唔支持黃十字?互相殘殺又開始

引用:
原帖由 tri333 於 2020-11-24 02:05 PM 發表

我怕我身上有啲咩飾物令到佢哋以為我係藍絲打之針畀我嘆下咪死,又或者佢以為我係紀律部隊我咪'扑'街。你知㗎啦十字會啲護士黃到金色㗎嘛,一陣又話要人死全家一陣又要你血濺心口,將你哋啲藍絲嘅血射曬落地下。我為咗捐血救人畀人照顧死咗就無謂啦。可能大家以為我危言聳聽但係我冇理由為咗救人而去生命呀。呢個十字會黃到發金大家都領教過啦。強力支持政府重新搵個間機構嚟收集血液。
我都成日俾人以為我當差,所以真係唔夠膽去!

紅十字會玩出禍

解散紅十字會 刻不容緩

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2020-11-24 01:58 PM 發表
我只知D 血係紅色,係用來幫助病人。
可惜黃十字唔係咁睇

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-11-24 03:12 PM 發表

樓主請放心, 輸血係唔睇政見嚟輸的, 你可以繼續係度指責, 你D親戚朋友入院都冇影響嘅.
不過, 你起勢咁罵, 或會影響到少D人去捐血, 到時你D親戚朋友入院時冇血用就唔理想嘅
我反而好奇,紅十字會嗰次處理手法俾我身邊班和理非杯葛唔再捐血
而且政府已經插手變成藍尸團體
點解一班藍尸自己唔捐又會指摘佢係黃?
就為左掩飾自己冇資格捐血嘅事實?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 24/11/2020 03:12 PM 發表

樓主請放心, 輸血係唔睇政見嚟輸的, 你可以繼續係度指責, 你D親戚朋友入院都冇影響嘅.
不過, 你起勢咁罵, 或會影響到少D人去捐血, 到時你D親戚朋友入院時冇血用就唔理想嘅
輸血唔睇政見 但抽血個個仆街睇呢

同黃物有不共戴天之仇! 我唔想捐咗嘅血,有機會喺黃物身體裡面流。諗起都起雞皮!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]