• 瀏覽: 40,216
  • 回覆: 790
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-11-24 01:46 PM 發表

紅十字會指本港血庫存量跌至極低的水平, 只夠3至4日用量,形容情況相當危急,籲市民預約捐血。紅十字會輸血服務中心血液

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/deba98e531fff2ab7f9cf29db541f22f/stheadline/inewsmedia/20201124/share_2020112412060292987.jp ...
仲未執咩?利多於弊啦

回覆 引用 TOP

啲人一黃,係會對所屬機構有致命影響!🤭

回覆 引用 TOP

樹木黃咗之後會枯萎,機構黃咗之後會點呢?

回覆 引用 TOP

證明平時多數捐血係藍絲,自從紅十字變黃十字,藍咪唔想捐,而黃絲一向無人性又點會捐血呢,,紅十字想改過就一定要大革新

回覆 引用 TOP

考慮一下開記招交代清楚事件經過,認錯道歉........... 處置該處置既人!唔好同人講係誤會...............

如果做到,相信好多人都會捐番!

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-3 05:37 PM 發表

考慮一下開記招交代清楚事件經過,認錯道歉........... 處置該處置既人!唔好同人講係誤會...............

如果做到,相信好多人都會捐番!
慳D啦, 而家佢想講我都唔想聽呀 ! 做左都唔會捐,捐精要唔要丫 ?

捐...

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-3 05:39 PM 發表

慳D啦, 而家佢想講我都唔想聽呀 ! 做左都唔會捐,捐精要唔要丫 ?
咁大個團體,一定有唔同顏色人士,有好多人無辜,又唔好判晒死刑,應受罰既受罰!

最無辜係等血救命的人……佢地無錯!

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-3 05:44 PM 發表

咁大個團體,一定有唔同顏色人士,有好多人無辜,又唔好判晒死刑,應受罰既受罰!

最無辜係等血救命的人……佢地無錯!
黃絲唔去捐 ? 200幻+1喎,佢唔去捐淨係等藍人捐又係咪死淨D藍人呀 ? 黃十字唔去呼籲黃人去捐,走去打藍人主意 ? 警察去捐血比人玩,有邊個唔係無辜 ? 藍人去捐血比人玩有邊個唔係無辜 ? 去捐血比人殘害都係無錯 ! 最錯係走去黃十字會捐血 !

回覆 引用 TOP

香港捐血,係咪得紅十字一個途徑?

回覆 引用 TOP

炒晒啲黃絲黑護,我先會捐!
香港人係唔會支持黃十字會嘅!😌
你睇下佢班人幾恐怖?😌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]